NEW YORK CITY - the Yoga Experience 

Resan som senast var total succé! Följ med till New York City, upplev staden, shoppingen, kulturen och framför allt yogan!
 
23-29 september 2017 arrangeras en fantastisk yogavecka i New York. Staden som har allt har även några av de bästa yogalärarna och en sprudlande yogascen. Nu åker vi till dem och besöker deras yogastudios! Yoga Games lägger schemat under resan och vi besöker välkända yogastudios och går på de mest populära yogalärarnas klasser. Det är blandad erfarenhet på alla klasser så ingen behöver vara orolig att inte vara tillräckligt "bra eller erfaren".
 
En liknande resa gjordes med stor succé 2015. Vi åker till en spännande stad där vi träffar lärare och besöker yogastudios. Vi kallar det, the Yoga Experience!
 
Lärarna och studios kommer att presenteras efterhand och exempel från förra resan hittar du HÄR
 
Ingår:
Boende 6 nätter i trendiga SOHO
Amazing Yogaklasser i 6 dagar! (2-3 per dag)
En gemensam middag med hela gruppen
Inside rekommendationer på ställen att besöka
Yoga Games egna guide över New York
 
Ingår inte:
Flygbiljetter
Reseförsäkring
Mat utöver en middag
 
Vi kommer rekommendera flera matställen i närheten. I New York finns mat som passar alla och det finns bland annat väldigt inspirerande ekologiska, vegetariska och veganställen. Du kan äta precis det du känner och du kan äta billigt eller dyrare, det är helt upp till dig!
 
Du behöver inte varit i New York tidigare eller ha någon koll på stan. Vi guidar dig till en magisk upplevelse!
 
Första samlingen med gruppen är på kvällen den 23 september och sista samlingen är tidig morgon den 29 september. Kan vara bra att veta när ni letar flygbiljetter. Bokar ni tidigt finns ganska många bra och billiga alternativ på flyg.
 
Vi erbjuder endast 40 platser och först till kvarn...
 
Resan arrangeras av OLKA Sportresor (www.olka.se) vilka har ställt resegaranti för denna resa till Kammarkollegiet enligt de Svenska lagarna om resegarantier.
 
Lets GO!