VANLIGA FRÅGOR


Vilka åker på Yoga Games?
Alla som har provat yoga eller som vill prova på yoga! Det finns utmaningar och utvecklingsmöjligheter för alla, rutinerad eller nybörjare. Under tre dagar erbjuder Yoga Games ett brett utbud av workshops, yogapass och föreläsningar.

Hämta ut dina bokade biljetter
Biljetterna hämtas på Yoga Games, gärna redan under fredagen. Du anger då ditt namn samt bokningsnummer så får du et kuvert med dina biljetter. Om du tänker hämta ut på lördag morgon rekommenderar vi att du är på plats ca 45 minuter innan din klass startar. 

Saknar bokningsbekräftelse
Din bokningsbekräftelse skickas direkt efter avslutad bokning. Den kan tyvärr hamna in din skräpmail om den inte är i din inkorg. Du behöver inte den under eventet utan den är för din skull. Du får dina biljetter på plats på Yoga Games och där uppger du ditt namn. Har du ett vanligt förkommande namn kan det vara bra med även ditt bokningsnummer.

Behöver man ta med egen yogamatta?
Ja, egen yogamatta är bra att ha med sig. Det finns inga lånemattor men det finns Yogamattor till försäljning för förmånliga priser i Hälsomässan.

Vad bör jag ha med mig?
Vi rekommendera att du kommer i dina kläder du tänker ha under klasserna. Kanske varmare överdragskldäer som kan vara skönt mellan klassena eller under föreläsningar. Lättare skor samt en vattenflaska är bra. Ytterkläder och väskor lämnas i garderoben men skor och mindre saker kan tas in på klasserna och ställas längst bak. 

Workshops under fredagen
Fredagens workshops skiljer sig genom att det finns mer tid att gå igenom detaljer. Här erbjuds fördjupning och inspiration från några av världens bästa instruktörer. Perfekt om man vill fokusera på detaljer i sina kunskaper. Detta är ett unikt tillfälle att ta del av stora instruktörer som reser välden runt och har workshops.

Mat och dryck
Ingår inte i biljettpriserna. Det finns ett café i Hälsomässan som säljer lunch, kaffe, te, juicer, smoothies samt bra mellanmål. Se till att boka schemat smart så du hinner återhämta dig och äta mellan klasserna.

Omklädningsrum
Tillgång till omklädningsrum är begränsat till toaletter. Har man möjlighet är det bästa att komma i träningskläder och kanske ha med något ombyte. Stor garderob finns på plats för förvaring av kläder. Värdesaker rekommenderar vi att du bär med dig.

Hur bokar man pass?
Man bokar sina pass när man anmäler sig. Det gör man under fliken "Boka nu"

Hur många pass får och kan man delta i under lördagen och söndagen?
Man kan max boka 5 pass per dag under lördagen och söndagen. Fredagen ingår båda passen. Det är inga längre pauser i schemat så se till att planera in dina pass smart så att du har tid till återhämtning och mat. Bäst är att hoppa över ett pass mitt på dagen så det finns tid att äta lunch.

Pris
Biljetterna släppa ca 5 månader innan eventen och då med en väldigt förmånlig boka tidigt rabatt. Sedan går det ytterligare en tid med en mindre rabatt för att sen blir fullt pris de sista veckorna. Du hittar priser och datum för detta under varje stad i menyn.

Presentkort
För present eller julklapp kontakta info@yogagames.org så hjälper vi dig. 

Fakturering
För företag är det möjligt att betala via faktura vid bokning av flera biljetter. Kontakta andreas@yogagames.org eller kontoret på 0739 011 772

Personuppgifter
Alla personuppgifter som inkommer via anmälan behandlas enligt gällande lagar och regler. Genom att anmäla sig till Yoga Games godkänner man lagring av uppgifterna, dock endast för bruk av Yoga Games.

Byta pass?
Det går att byta pass om plats finns på önskat pass. Detta går att göra på plats eller via info@yogagames.org

Kontakt
Lättast besvaras alla frågor på info@yogagames.org För specifika ärenden se under fliken kontakt.

Andra rekommenderade festivaler: