facebook   facebook     svenska english

Gratis Yoga Göteborg

28-29 april

Under Yoga Games i Göteborg erbjuds även helt gratis yogaklasser och föreläsningar. Biljetterna släpps 60 minuter innan klasserna startar och hämtas i infodisken. Maxantal per klass är 50 st och alla välkomna! Ta med egen yogamatta

 

Lördag 9.00-10.00 HiYoga - Recbecka Latos

Rebecka Latoś is an multi-certified international yoga teacher, mindfulness coach and fitness instructor with roots from many corners around the world.

Ever since she can remember, spirituality and eastern oriental lifestyle been inspiring her during childhood along with her mother's yoga practice.

In 2012, Rebecka left Sweden to explore the world. While living in Australia, she found her passion for yoga and spirituality through her two yoga teachers. Up to present time, it was crystal clear that there was no return to a life without yoga.

 

 

Lördag 10.45-11.45 Yin & Slow Flow - Johanna Alvin

Med utgångspunkt i andetaget börjar vi från grunden för att hämta kraft till att växa. Med tiden i yin positionerna tar vi oss lager för lager in i kroppen som sedan sprider sig till större rörelser. I ett långsamt 
flöde finns kraft och energi som sedan centreras i en kort avslutande meditation. 
 
Johanna Alvin är idrottslärare i grunden och driver nu studion FLOW i Göteborg på heltid. Hon jobbar med klasser, kurser, workshops och utbildning.Pedagogik, att undervisa från hjärtat och att skriva kännetecknar henne både som lärare och person. För Johanna handlar yoga främst om vad som händer inombords, mentalt, i själen och i hjärtat. Allt börjar inom dig och vibrerar ut till omvärlden. Instagram: johannaalvin samt studioflow.se

 

Lördag 12.30-13.30 Look Mommy, No Hands! - Milla Floryd

Varmt välkommen till min klass på YG Gbg. Klassen är gratis och sekvenserad med glädje och innerlig kärlek till rörelse. Namnet på klassen är Look mommy; no hands! och är sekvenserad med min mamma i åtanke. Hon går just nu med gipsad hand, vilket inspirerade mig till att skapa en klass utan belastning av handleder, armar och axlar.

Milla Floryd är en dynamisk och mångfasetterad akrobat och yogini. Utbildad i hatha, acroyoga, gravotonics (flygande yoga) och thaimassage. Inspirationen till både hennes typ av undervisning och till hennes shower hämtar hon från alla möjliga sorters rörelser. Havets vågor, vindens dans med trädens grenar, stadstrafiken, den blixtsnabba tanken, hjärtats rytmiska slag.

Hennes många år av att använda kroppen som arbetsverktyg har gett henne tid att samla erfarenhet, solid kunskap och ett holistiskt tankesätt om vad som behövs för att få rörelser att kännas stimulerande, utmanande och logiska.

 

 

Lördag 14.30-15.30 Global yoga för alla - Camilla Oldberg

"Våga Yoga"

Yoga is way to important to be serious about är ett utryck som beskriver Global yogas syn på yoga. Yoga ska hjälpa oss att bli den bästa versionen av oss själva, med utgångspunkt från där vi är. Oavsett var du är på din resa tar vi oss tillsammans framåt med ledord som glädje, mod, självdistans och en stor dos humor. Come as you are. Leave as you are, men låt mig bjuda in dig till yogans magiska värld för ett smakprov.

Camilla Oldberg, Yogini med över tio års erfarenhet som älskar bergen, skogen och vattnet. Mediterar I rörelse på yogamattan eller i löpspåret. Bor och utgår från natursköna Alingsås där hon håller klasser på Endorfin samt driver sitt företag Creo Hälsa. Utmärkande för Camilla är hennes pedagogik. Hon skapar kloka och inovativa klasser och har förmågan att med precision kunna guida dig rätt I yogans värld. Hon beskrivs av sina deltagare som varm, genuin och med glimten I ögat. . Camilla gör yoga tillgängligt så att alla kan delta.

Lever efter mottot: Life is not about finding yourself, it´s about creating yourself

 

Lördag 16.15-17.15 Andning och corestabilitet - hänger det ihop? - Lisa Lindskog

Välkommen till en workshop där du får kunskap och redskap till hur andning skapar en optimal corestabilitet.

I denna workshop kommer du att få träna på den fysiologiska andningen med intentionen att ge stabilitet och integritet till ryggraden. Du kommer att få prova på yogapositioner och andra rörelser, tillsammans med olika andningsmönster, för att känna hur andningen kan påverka styrka, balans och hållning.

Din andning har en betydande påverkan på stabilitet av bål och rygg och därmed din möjlighet till optimal funktion och prestation. När andningen är normal och funktionell kommer en god hållning och bålstabilitet att upprätthållas. Detta betyder även det motsatta, att en dysfunktionell andning skapar svagheter i bålens stabilitet och minskar möjlighet till optimal funktion och prestation.

Välkommen att utforska din egen andning, möjligheter och eventuella begränsningar!

Lisa Lindskog har över 20 års erfarenhet av träning och terapeutiskt arbete och jobbar med människor ur ett holistiskt perspektiv där hon tittar på helheten för att uppnå önskat resultat. Hon har en lång erfarenhet av att arbeta som Osteopat och PT där hon jobbar med att återställa normal funktion i kroppen genom individanpassad behandling och träning.

Lisa arbetar också som lärare på SAFE med undervisning inom grundläggande teori samt teori och praktik på PT utbildningen.

 

 

SÖNDAG

 

Söndag 09.30-10.30 Global Yoga In Life - Lisa M Jagemark

Hur du lever ditt liv syns i hur du praktiserar yoga, men hur du praktiserar yoga kan också påverka hur du lever ditt liv. Vilka egenskaper, beteenden eller vanor vill du förändra? Möt dem på yogamattan och låt de gamla yogisarna sätta ord på utmaningarna. d för att stilla sinnet och komma närmare dig själv, så som du är just nu

Lisa M Jagemark mötte yogan som tonåring, och fastnade direkt. Inte bara för rörelserna, utan också för språket, filosofin och myterna. Sedan dess har jag gått flertalet utbildningar, inom bland annat Vinyasa, Bhakti, Yin och Global Yoga. Min klasser inspireras av alltihop, från sanskrit till biomekanik, och jag lägger gärna till lite skön musik och humor också. Förutom att arbeta som skribent och översättare, hittar du mig till vardags som en del av Global Yogas Utbildningsteam, på Yogabylink Landvetter, Worldclass Klippan och WearMyYoga Studio i centrala Gbg.

 

Söndag 11.00-12.00 Global Yoga Mandala - Anna Kronlid

”Ja, ja, jag är redo nu.” 

När jag hörde den strofen på radion kände jag så starkt att det tar för lång tid att vänta på att någon ska ge oss tillåtelse att ta plats och följa vår egen sång. Vi kan inte vänta längre nu, eller hur? Vi är redo.
Ibland överröstas din egen röst av yttre och inre domare. Då kan yogan hjälpa dig, genom att fysiskt och mentalt försätta dig i ett läge där du tydligare hör din längtan och dina behov. Med Global Yoga Mandala vill jag inspirera dig att ta plats. Positioner, andetag och flöden i 360 grader tar dig bort från kontroll och perfektion och in mot din mittpunkt. 

Anna Kronlid är med i Global Yogas utbildningsteam. Hennes klasser är välkomnade och varma. Det finns plats för humor, allvar, utmaningar och sårbarhet.

 

 

Söndag 13.00-14.00 Engage. Fuse. Release. - Ida Alfredsson 

Ida bjuder in dig att delta i en av Hagabadets YogaFusion-klasser. Allt hänger ihop. Allt är en lek. Allt är fokus. Och allt är flöde. Vad kan vi åstadkomma när kropp, andetag och sinne jobbar tillsammans i harmoni?

Det här är en klass som rör sig mellan yogans hårda kärna och mjuka ytterkanter. Som inte begränsas av en fast form. Här möts hatha flow, fusion och stillhet. Utmaning och mjukhet. Välkommen till en lekfull och tillåtande stund som avslutas i total avslappning.

"Yoga för Ida Älfredsson är glädje, utmaning och lek i kombination med djup avslappning och återhämtning. Ett sätt att leva i balans mitt i det vi kallar livet.”

Idas liv består av en uppsättning dualiteter. Staden och naturen. Stillhet och rörelse. Kreativitet och strategi. Affärsliv och själsliv. Undervisning och lärande. 

Yogaresan startade på en matta i New York i mitten av nittiotalet. Med dansen som bas hittade hon in i en värld där kroppen och sinnet och kropp kunde förenas genom lekfullhet, närvaro och glädje. Yogan blev ett lugnt rum mitt i stadens kaotiska myller, och den har sedan dess varit något att ständigt återkomma till för inspiration och balans.

 

Söndag 14.45-15.45 Jivamukti Yoga - Karin Knape

En av Yogayamas Göteborgs mest populära klasser är Jivamukti som du nu har en möjlighet att testa även här på YogaGames. Jivamukti Yoga är en dynamisk och fysiskt yogaform som stimulerar såväl den fysiska, känslomässiga och menatala aspekten av yoga. En jivamukti yoga klass har alltid ett tema som utforskas genom yogans filosofi, mantran, meditation, fysiska positioner och musik. Klassen passar alla, oavsett om du praktiserat Jivamukti tidigare eller om det är första gången. Samtliga som kommer på klassen får en goodiebag med bl a frikort hos Yogayama Göteborg. Vi hälsar dig varmt välkommen! 
 
Karin Knape har sin yogalärare utbildning genom Jivamukti Yoga – 300 h TT 2012 och fördjupade sin yogapraktik 2015 under 3 månader hos Skandinavisk Yoga- och meditationsskola; Sadhana Retreat Kriya Yoga. För Karin handlar yoga om att komma närmare sig själv vad som än dyker upp. Genom hennes yogapraktik fattar hon idag beslut och väljer vägar som är mer i linje med henne själv på djupet, mer förankrat och medvetet. Karin vill i sin roll som yogalärare förmedla vidare den kunskap som hon själv fått av sina lärare.
 
 

 

Söndag 16.30-17.30 I am Powerful - Philip Flow Sigfridsson

This is a Vinyasa Flow Inspired class. It’s designed as a fun, flowing and strenght infused class that utilizes a combination of dynamic movement, static strength, stability, endurance, and flexibility .

The creatively made up sequences will take you through a sweaty and powerful journey, through movement complexes as well as more traditional yoga poses, sun salutations, and the occasional option for a handstand or arm balance, Awaken your consciousness and connect to your highest  potential!

Philip is teaching strong embodiedment with deep focus on the breath and to use that as a catalysator for tension release. Connecting students deeper to their bodies,mind and spirit! Philip is an energetic, knowledgeable, calm and steady yoga teacher. With 4 years experience with the practice of yoga, and competing in gymnastics for over 10 years. Philip has studied under and is a certified teacher by Dylan Werner. Class in English

Looking for the best top online casinos for Australian players? Check our website. Here you can read reviews about live casinos! Play at the best online casino for USA players at this site!