The Nordic Yoga Conference

The Nordic Yoga Conference är Skandinaviens största Yoga event. Under eventet erbjuds en bredd inom yoga så att deltagarna för möjlighet att prova på olika typer av yoga samt olika lärare. Vi blandar internationella välkända lärare med några av de främsta från Skandinavien samt lokala lärare. Yogaklasser blandas med föreläsningar och workshops. Vårt mål är att inspirera och skapa nya upplevelser som berör deltagarna. Eventen har även blivit en stor plattform för yogisar att träffa likasinnade och utöka sina kontakter.

Under fredagen arrangeras workshops med internationella och välkända yogalärare. Dessa går lite mer in i detaljer än vanliga yogaklasser och är populära både för egenintressen samt för yogalärare. Det är även under fredagen som utställarna flyttar in på Hälsomässan och det är frivilligt för dem att hålla öppet.

Under lördag och söndag är det fullt schema med klasser som startar 5-6 tider per dag i 4-5 olika studios. Vid bokning av dagsbiljett kan man välja 5 av de 6 klasserna per dag. Hela Hälsomässan är öppen med gratis entré.

 

Kommande datum för The Nordic Yoga Conference

Stockholm 9-11 februari 2018

Göteborg 27-29 april 2018

 

Drop In salen

Under The Nordic Yoga Conference erbjuds även en gratis Drop in sal. Det går inte att boka biljett dit utan det är först på plats som gäller. Det är även gratis att gå på klasser och föreläsnignar i Drop In salen. Alltså alla är välkomna även de som inte köpt biljetter. 

 

Biljett till enstaka klasser

Biljetter till enstaka klasser går att köpa på plats på Yoga Games och kostar 400 kr per klass under lördag och söndag. Fredagen workshops kostar 700 kr. Bokning i förväg kan endast göras på hela dagar, då ingår 5 klasser per dag. Viktigt att tänka på är att en hel del klasser kan bli fulla så om man verkligen vill ha plats på någon speciell klass rekommenderar vi att boka i förväg.