THE STORY

Hösten 2010 åkte fyra glada delägare till eventföretag på en träningsresa med Springtime i Portugal, temat var Holistic och lärare för veckan var Johanna Andersson och Cecilia Gustafsson. Redan på planet hem visste vi att vi skulle göra något med vår nyfunna passion av yoga och våra erfarenheter från eventbranschen, idén till Yoga Games planterades.

Dock ville vi satsa större än de befintliga yogaeventen i Sverige och tittade på USA och övriga världen där stora Yogakonferenser arrangeras. Det drog med sig stora kostnader och första året 2011 var en succé, men ekonomiskt blev det ett ganska stort minusresultat. 2012 var något bättre med fler deltagare men fortfarande hämtade vi inte in första årets förlust. Tredje året landande ungefär där vi satsade det första året och sedan dess växer eventet i en bra takt och vi har även öppnat i Stockholm från 2015. Fler städer kommer framöver.

Vi är stolta över att Yoga Games har möjlighet att skänka en del till behövande och hoppas ni som deltagare och utställare känner samma sak!


 

THE BUSINESS

Yoga Games är en produkt som utformas och utförs av East-westcoast AB. Yoga Games är en årlig återkommande träffpunkt för yogautövare från hela Skandinavien. Det är det absolut största Yoga eventet i Skandinavien och lockar flera internationella instruktörer i världsklass. East-westcoast AB  556666 0410 och startade 2004

Events och PR är företagets kärna. Det kan vara varumärkesbyggande kampanjer eller lansering av produkt som vill nå marknaden/målgruppen. Utformning, utförande och uppföljning är nyckelorden som finns med i alla våra projekt. Vi kombinerar gärna onlinekampanjer med riktiga events.

Efter många lyckade kampanjer i Skandinavien så har vi goda referenser från flera internationella varumärken. Vi har levererat det mesta inom PR och events; sampling, produktlanseringar, virala aktiveringar, marknadsföring online, redaktionell exponering i TV, radio och print, profilering och även samarbeten mellan företag som kan dra nytta av varandras varumärken och kanaler.

Vårt huvudkontor ligger i Göteborg där 5 st arbetar men vi har Skandinavien och norra Europa som arbetsplats och skapar allt från mindre lokala aktiveringar i utvalda städer till Skandinaviska kampanjer.

Vi är gärna med redan från idéstadiet och för kampanjen hela vägen till avslut men vi kan även bidra med en energikick och lite nytänk mitt i en redan existerande satsning om det är vad ni behöver.

I alla ärenden om Yoga Games vänligen kontakta oss på info nedan.

Kontaktuppgifter
East-westcoast AB
YOGA GAMES
Stora Åvägen 21
436 34 ASKIM

Kundtjänst och alla övriga frågor 0739 011 772 info@yogagames.org