facebook   facebook     svenska english

 

Presentatörer - Gothenburg April 26-28 2019


Kitty Strand

Kitty Strand, Göteborg

”När gudarna skapade människan gömde de lyckan på en plats där de visste hon nästan aldrig skulle söka, nämligen inombords.”

Kärleken till yogan väcktes för 35 år sen, när Kitty var bara 15 år och började praktisera på en handstickad yoga matta i Budapest. Under åren, blev yoga en livsstil, något som konstant fyller Kitty med glädje, inspiration, vibration och magi.

Yogan kommer alltid att fortsätta att växa inom henne & genom henne.

Yoga är beroendeframkallande för de flesta yogautövarna. Det är även beroendeframkallande för Kitty att undervisa, att dela med sig av sin yogakärlek och kunskap. Att kunna dela med sig utan att bli av med något!

Kitty undervisar ca 800+ klasser per år i Sverige och utomlands. Som så många av de stora mästarna har hon utvecklat sin egen stil med ett brinnande hjärta. 

KittYoga kännetecknas av: kraftfyllda asanas - långa kreativa sekvenser - lekfullhet & överraskningar - kraft & ömhet - filosofiska tankar - intensiv musik – passion & vibration från början till slut

Hon påminner oss ständigt om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva. Att livet är ett mirakel. Att miraklet är DU HELA DU.

 
Instagram: kittyogaheart
 

Göteborg 26-28 april 2019

Till schema Göteborg 26-28 april 2019 >

Lördag

12:30 : Core & More (Studio 1 Norr)

Med DIN CORE i huvudrollen, våga att morra, stöna, bli arg och skratta högt med mig! Jag kommer INTE bara smälta ditt hjärta, men även din core. 

Tillsammans kommer vi släppa bojorna under utmanande core poses/övningar såväl som under det vackra kreativa flödet

Var beredd på att svettas, överraskas och skratta 

Tuff & cool musik kommer att bära oss

Passion – Vibration – Inspiration på hög nivå