Presentatörer - Gothenburg April 27-29 2018


Elaine De Souza

Elaine De Souza, Göteborg

Elaine De Souza ger kurser, utbildningar, workshops samt personlig träning inom Yoga, Handstående och Movement träning. Bakgrund som dansare, koreograf och numera Yogi med handbalans som specialitet.Elaine är utbildad pedagog vid Göteborgs Universitet, samt utbildad massageterapeut. Hon har arbetat med några av Europas mest framgångsrika träningskedjor och sponsorer och tagit fram ett flertal lyckade koncept och eventklasser. Hon har rest och presenterat klasser, workshops och utbildningar internationellt I över 15 år 

Youtube: Elaine De Souza (channel)


Göteborg 27-29 april 2018

Till schema Göteborg 27-29 april 2018 >

Lördag

09:00 : HANDSTAND - smarter not harder (Studio 2)

När vi gör handståenden och inversioner med medvetenhet och kunskap har dem enorma fördelar att bjuda, både på in och utsida. Rent fysiologiskt och genom den glädje, utmaning och tillfredstälelse vi känner när vi vågar mer och tänjer våra gränser. Plocka isär och sätta ihop. Sätta ihop och plocka isär. För lyckade inversioner behöver du kunna göra båda delarna. Grunderna tål att göras länge och kan med kreativitet varieras in i det oändliga.

Handleder, axlar, skuldror, linjering, corestöd och ben samt assiteringar och parövningar för att starta, förnya eller avancera din handståendeträning. Klassen bygger på Handstand 101 koncept som Elaine jobbat med i flera år.


Prana Festival 2018

Till schema Prana Festival 2018 >

Lördag

14:00 : YOGA - 365 Inversions (Flowtältet)

Söndag

10:30 : YOGA - Soul sweat (Energitältet)