Presentatörer - Gothenburg April 27-29 2018


Cecilia Duberg & Annelie Pompe

Cecilia Duberg & Annelie Pompe

Träffa Annelie Pompe – kvinnan som bestigit världens 7 högsta toppar och har en Världsmästartitel i fridykning. Hon är en av sveriges främsta äventyrare med vana att guida såväl den inre som den yttre resan i extrema miljöer. Möt också Cecilia Duberg, psykolog och mental tränare som coachar ledare och elitidrottare mot att uppnå drömmar och stor framgång med personlig utveckling och mental hälsa i fokus. Tillsammans tar Annelie och Cecilia med dig på en av de största utmaningarna som finns: den inre resan i att vara tyst i flera dagar och möta sig själv!

Facebook grupp: modigochmindful 


Göteborg 27-29 april 2018

Till schema Göteborg 27-29 april 2018 >

Söndag

13:00 : The power of silence (Teatern)

Att vara tyst är inte detsamma som att vara tom. Tystnad gör det lättare att höra sig själv, och organisera sin energi. När du är tyst händer det något med din uppmärksamhet och ditt livstempo. 

Cecilia och Annelie har framgångsrikt guidat hundratals människor genom sina populära  tystnadsretreat ”Modig och mindful”. Deras retreat är en modern version av traditionell Vipassana, med fokus på mental träning, mod och livsglädje. Ett bootcamp i närvaro.

Den här föreläsningen ger dig insikter och verktyg för att få in den kraftfulla tystnaden i ditt liv. 

Föreläsningen genomförs  som ett miniretreat - du går in i tystnad i samma stund som du går in i lokalen. Ingen mat, inga mobiltelefoner, iPads, kameror eller anteckningsmaterial är tillåtna.