Presentatörer - Gothenburg April 27-29 2018


Emma Öberg

Emma Öberg, Varberg

Emma Öberg är internationellt diplomerad Kundliniyogalärare, certifierad yogaterapeut och intuitiv gongspelare. Hon driver Mangalam och är huvudansvarig för Mangalams Kundaliniyogalärarutbildning.

Emma har utövat fysisk yoga i över femton år och har mediterat i tjugo. Hon har genomgått tre yogalärarutbildningar i olika traditioner samt ett flertal fortbildningskurser. Hon har 10 års erfarenhet av grupprocess och energiarbete. Hon är en kraftfull healer som jobbar med det öppna hjärtat och lekfullhet. Varje år åker hon med sina elever till Bali för att hitta vägar till att vakna till vår inre potential. 

www.mangalam.se

Instagram @yoga_mangalam


Göteborg 27-29 april 2018

Till schema Göteborg 27-29 april 2018 >

Söndag

08:00 : Etablera ett dagligt utövande (Yogatältet)

40 dagars utmaning för att öppna för din fulla potential! Kundaliniyoga med Emma Öberg

Bjud in förändring! Kom på en klass som ger dig de verktyg du behöver för att starta upp ett eget praktiserande. Gå sedan med i en 40 dagars utmaning för att öppna för din fulla potential.

Vakna upp till din inre essens genom att etablera ett dagligt praktiserande av kundaliniyoga.

Detta är en Kundaliniyoga workshop med Emma Öberg där hon kommer att berätta om hur ditt yogapraktiserande kan utveckla ditt sinne så att du kan komma i djupare kontakt med din essens. Hon kommer att berätta om hur de yogiska skrifterna beskriver sinnet och hur man kan jobba med det och relatera det till modern psykologi.

Du kommer att få lära dig hur du skapar en daglig rutin, vilka hinder som kan uppstå och strategier hur man handskas med dem. Du kommer att uppleva ett yogapass som du sedan kan vara med och göra varje dag i 40 dagar.

Vi kommer att göra bland annat fem övningarna som kan hjälpa dig att hitta stabilitet, öppenhet i hjärtat och ett starkt nervsystem så du orkar möta dina känslor, gamla som nya, och på det sättet hitta djup inre avslappning.

 

Det är övningar ut kundaliniyoga traditionen som ger ditt energisystem ett öppet flöde - en sattvisk kvalité som också då kan ge ett sattviskt sinne där lätta tankekonstruktioner gör att du enklare ser igenom och kan koppla med din essens.

Du skapar det man i yogatraditionen kallar för Antakaranashudi - ett förberett sinne - eller det modern psykologi menar är förutsättningar för att psyket ska fortsätta växa och förändras även som vuxen.

Du skapar med andra ord förutsättningarna för att frigöra din inre potential. Du skapar förutsättningar för att vara djupt i kontakt med medvetandet och låta dina handlingar utgå från din esséns, den villkorslösa kärlek som strömmar genom kropp, tankar och känslor som är du.

Hänger du med på utmaningen? Du får möjlighet att bli medlem i sluten Facebook-grupp där du kan under hela utmaningen får stöd från andra utövare, du får med dig en beskrivning av passet hem.

Kom vara en del av en sinnets evolution!

Om du bara är intresserad av att komma på klass men inte vara med i utmaningen går det självklart bra. Det kommer att bli en underbar klass med kärleksfulla vibrationer och härlig självinsikt.

Alla kan delta.