Presentatörer - Gothenburg April 27-29 2018


Cecilia Gustafsson

Cecilia Gustafsson, Järvsö

Cecilia hade sin första aerobicsklass som 21 åring, fick sponsorkontrakt av Nike Sweden och var med i deras instruktörsteam i 16 år. Åkte runt utrikes och inrikes och presenterade klasser påstora convent och event i flera år. Har antlitats flitigt som yoga/dans/träningsinstruktör med Sveriges mest välrenommerade träningsresebolag Springtime Travel och fått ett flertal nomineringar och ett par pris för sitt arbete i branschen. Med strävan om mer arbetsfri inkomst har hon flera varumärken med förkoreograferat material till holistiska träningsformer, som hon utbildat 1000 tals instruktörer i och har royalties påmed licensintäkter. Hon bedriver delar av sin verksamhet webbaserat och skriver en omtyckt blogg påsajten Healthy Living och skriver ibland åt svenska hälsotidningar. Påsenare år har hon utvecklat populära lokala Holistic Camps i Järvsömed besökare från hela landet. Cecilia har följt rytmen för hennes och företagandets behov påett organiskt sätt som även inkluderar kunder och omvärlden. Hennes företagsmission är att använda sina resurser, kunskaper och talanger till att fåfler människor att glöda inuti och lysa utåt. 

www.holistictraining.se

Instagram: @holistictraining


Göteborg 27-29 april 2018

Till schema Göteborg 27-29 april 2018 >

Söndag

14:45 : Ekologisk framgång (Teatern)

Känner du ibland att balansen mellan ditt aktiva och intensiva företagande och utrymmet för dig själv och ditt välmående kunde vara bättre? Är din framgång ekologisk - hållbar för din hälsa, din familj, ditt företag och dina medmänniskor? Om ditt eget tillstånd påverkar ditt företagande, hur gör du för att vara i bra tillstånd, hur samlar du ved till din eld? Skulle du vilja jobba mindre och kanske tjäna mer, eller i alla fall känna dig rik?

Cecilia håller en föreläsning i egenskap av företagare, yogainstruktör, tränare och inspiratör. Här berättar hon sin egen berättelse av 15 år med företag, familj och en självvald tillvaro. Du får inspiration till att hitta ditt egna hållbara och fruktbara sätt att verka och leva framgångsrikt och konkreta tips på övningar för att förebygga och hantera upplevd press och stress.