Presentatörer - Gothenburg April 27-29 2018


Kitty Strand

Kitty Strand, Göteborg

”När gudarna skapade människan gömde de lyckan på en plats där de visste hon nästan aldrig skulle söka, nämligen inombords.”

Kärleken till yogan väcktes för 35 år sen, när Kitty var bara 15 år och började praktisera på en handstickad yoga matta i Budapest. Under åren, blev yoga en livsstil, något som konstant fyller Kitty med glädje, inspiration, vibration och magi.

Yogan kommer alltid att fortsätta att växa inom henne & genom henne.

Yoga är beroendeframkallande för de flesta yogautövarna. Det är även beroendeframkallande för Kitty att undervisa, att dela med sig av sin yogakärlek och kunskap. Att kunna dela med sig utan att bli av med något!

Kitty undervisar ca 800+ klasser per år i Sverige och utomlands. Som så många av de stora mästarna har hon utvecklat sin egen stil med ett brinnande hjärta. 

KittYoga kännetecknas av: kraftfyllda asanas - långa kreativa sekvenser - lekfullhet & överraskningar - kraft & ömhet - filosofiska tankar - intensiv musik – passion & vibration från början till slut

Hon påminner oss ständigt om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva. Att livet är ett mirakel. Att miraklet är DU HELA DU.

 
Instagram: kittyogaheart

Göteborg 27-29 april 2018

Till schema Göteborg 27-29 april 2018 >

Lördag

18:00 : Live DJ Passion (Studio 2)

En musikalisk och själslig YogaUpplevelse som kommer smälta ditt hjärta KREATIVT KittYoga flöde från början till slut berikad av DJ NADJA ´s musik passion. Var beredd på att svettas, överraskas, utmanas, leka och skratta.

Totalt närvarande – Totalt frånvarande

Passion & Vibration - Inside Out & Outside In

Medverkare: Nadja Seyer DJ

Alla Nivåer


Prana Festival 2018

Till schema Prana Festival 2018 >

Lördag

17:00 : YOGA - Melt baby melt (Flowtältet)

Söndag

09:00 : YOGA - Burn baby burn (Paviljongen)