Presentatörer - Gothenburg April 27-29 2018


Anja Bergh

Anja Bergh, Göteborg

Anja lär ut från sin 17 åriga resa med yoga, sin passion för rörelse och levande yogisk filosofi. Hon är certifierad Embodied Flow TM och tidigare i Anusara yoga.

Anjas bakgrund är i Anusara yoga vilken hon som enda certifierad Anusarayogalärare i skandinavien undervisat i många år. Nu har hon släppt sin registrering med Anusara och undervisar i Embodied Flow TM. Du kan vänta dig dynamisk rörelse och utmaning för kroppen på det mest avslappnade sättet som är tillgängligt för dig. Gammal yogisk tradition ihop med modern vetenskap!

”Jag är djupt intresserad av det som är underliggande i allt vi vet om oss själva. Fascinerad av hur vi kan tona in till sinnet av ett system och uppleva oss själva på många olika sätt. Min önskan är upplevd frihet i allt vi är. Du börjar med yoga asana som du tror skall göra något visst för dig, vart resan tar oss går inte att veta när vi börjar. Det finns så mycket rikedom tillgängligt för var och en av oss bara in närvaron av det vi redan är och har. Vi ses!

www.yogabuddhi.se


Göteborg 27-29 april 2018

Till schema Göteborg 27-29 april 2018 >

Lördag

09:00 : Mythic Flow (Yogatältet)

Vi bär inom oss kapaciteten till explosivitet såväl som lugn. Kapaciteten till ytlighet och djup. Till överflödande kärlek och likväl kapaciteten till kritiskhet och avsky. Lakshmis myt kallar hem allt vi skickat in i exil som en grund för att inse gåvan och överflödet i det vi redan är och har.

Lakshmi är gudinnan / arketypen för överflöd, njutningen av allt vackert, elegans och själens djupa skönhet och win-win medvetande.

Vi börjar lugnt, mellanlandar i total explosivitet och avslutar i observation och meditation.

Du kan förvänta dig ett aktivt tempo som gör dig varm och asana som tar oss mot bakåtböjar.