Presentatörer - Gothenburg April 27-29 2018


Monika Björn

Monika Björn, Göteborg

Monika har mer än 20 års erfarenhet i träningsbranschen och är en av Sveriges mest välkända träningsprofiler. Monika brinner för att undervisa/lära ut och håller regelbundet i yogalärar- /instruktörsutbildningar av olika slag.

Hennes första 200h yogalärarutbildning, Yoga247 startar i mars 2018.

Monika är uppskattad för sina fysiskt/mentalt utmanande klasser, dit alla nivåer är välkomna så länge man är redo att ”do the work”.

Monika har en fil.kand i idrottspedagogik/idrottsvetenskap samt ett högskolediplom i psykologi från Göteborgs Universitet.

Hon släppte sin första bok Yoga för dig som tränar (Norstedts) i januari 2017. Monika är utbildad i ett flertal yogaformer och har långt över 500 lärarledda timmar i bagaget. Monika är även en av upphovskvinnorna till den kända hot yoga formen Hot MOJO® och ”Yoga for Athletes”, yogaklassen som finns att tillgå på över 100 SATS anläggningar i Norden. I sin roll som PT tränar Monika allt från motionärer till elitidrottare.

www.monikabjorn.se

Instagram: monikabjorn


Göteborg 27-29 april 2018

Till schema Göteborg 27-29 april 2018 >

Söndag

13:00 : Flow stronger - bliss longer (Studio 2)

I sökandet av inre frid krävs det ibland ett kraftfullt fysiskt uppvaknande innan man lyckas återansluta till sitt andetag och en djupare nivå av medvetenhet. Om du tillhör skaran som har ”myror i kroppen” när det kommer till att finna ro i din meditation, kan det hjälpa att få jobba igenom kroppen ordentligt från topp till tå, innan du får landa. Monika kommer lugnt och pedagogiskt att leda dig genom sekvenser som passar dig som har yogat tidigare och känner dig bekväm med baspositionerna.


Välkommen på en flödande vinyasaklass till musik som avslutas med en längre meditation.


Prana Festival 2018

Till schema Prana Festival 2018 >

Lördag

10:30 : YOGA - Sweet, svettig sensommar-yoga (Paviljongen)