Presentatörer - Gothenburg April 27-29 2018


Cecilia Duberg

Cecilia Duberg, Örebro

Är leg psykolog, mental tränare och författare.

Vissa dagar tränar hon ledare, elitidrottare och högpresterande team att nå toppresultat, andra dagar leder hon tystnadsretreat för människor som behöver ta en paus från "att göra”. 

Tonårsmamman Cecilia balanserar jobb världen över med yoga och långa ridturer hemma i bergslagsskogarna. Hon har precis börjat spela saxofon och är nyss hemkommen från ett elefantläger i djungeln.  

Cecilia kan hälsopsykologi, organisationsutveckling och mental träning. Hennes bolag LIONMIND AGENCY integrerar modern teori om mänskliga system med tusenårig visdom från kampsport och yoga. 
 
Lionmind arrangerar äventyr för personlig utveckling runt om i världenhjälper organisationer genom föärndring och frustration och ger personlig coachning till elitidrottare och ledare. Professionell psykologi och stark hälsa, till dem som vill förändra världen.   

www.lionmind.se

Instagram: @cecilia.duberg

 


Göteborg 27-29 april 2018

Till schema Göteborg 27-29 april 2018 >

Lördag

12:30 : Lejonagendan (Teatern)

 Inre ro - en förutsättning för framgång. 

Varmt välkommen till en annorlunda, viktig och inspirerande föreläsning för alla som är intresserade av att leda sitt eget liv och leva fullt ut. 

Lejonagendan lyfter 8 avgörande mentala förmågor, manar dig att sluta försöka förändra dig själv för att passa in, och istället bli mer av den du redan är. 

Ta plats i ditt liv med hela din kraft och styr mot det som känns meningsfullt genom att  utveckla motsatsen till ditt monkeymind. 

Väx av förändringar och utmaningar istället för att överväldigas av dem, med mental vardagsträning. 


Prana Festival 2018

Till schema Prana Festival 2018 >

Lördag

14:00 : FÖRELÄSNING - Lejonagendan (Föreläsningscenen)