Presentatörer - Gothenburg April 27-29 2018


Johanna Andersson

Johanna Andersson, Göteborg

Yoginin, entreprenör och 2 barns mamma som reser jorden runt för inspiration men älskar att komma hem. Med en gedigen bakgrund inom rörelse skapar Johanna klasser och koncept från sin bas i Yoga, Pilates, Dans, Funktionell Träning och Meditation. 

 

Hennes styrka är att hon alltid sökt sig till de bästa inom sitt område. 2007 skapade hon Global Yoga, klassflöden och pedagogik för 2000talets människa! Hon är även en av grundarna av det framgångsrika konceptet MOJO som har tre klasser; Hot Mojo®,  Mojo Yoga® och Mojo Flex®. Tillsammans med Monika Björn har hon även tagit fram Yoga For Athletes för SATS. Hennes längtan efter utveckling syns i hennes klasser och på hennes elever. Hon arbetar nära som träningsexpert för flera stora företag och när hon inte undervisar klasser eller PT kunder utbildar och inspirerar hon människor världen över genom utbildningar och retreats. Hon brinner och drivs av att se sina elever utvecklas både på mattan och i livet. Yoga kan verkligen vara för alla, det gäller att möta eleven där hen befinner sig fysiskt, mentalt och emotionellt. Yoga är ett otroligt system med många kraftfulla verktyg. Hennes devis är smartare, inte hårdare ;)

Varför är yogan ett viktigt inslag för dig i vardagen? ”Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Ett perfekt redskap för balans helt enkelt.”

www.jira.me

www.globalyoga.se

Instagram Yogajohanna


Stockholm 9-11 februari 2018

Till schema Stockholm 9-11 februari 2018 >

Lördag

18:00 : Global Yoga Yin (Studio 2 Mälarsalen)

Låt mig kittla dig
Du har säkert hört yogaläraren be dig slappna av, släppa taget. Och hur gärna du velat följa instruktionerna, hur gärna du velat släppa tankarna, stressen och de stela musklerna har du med hög sannolikhet stött på motstånd. Något djupare i oss alla begär denna upplevelse samtidigt som vi bekämpar emot den till vårt sista andetag. Som den där skräckblandade förtjusningen av att bli kittlad av någon, där tårarna och skrattet kommer samtidigt. Men har du testat att kittla dig själv? Testa!! Hur gick det?

Tänkte det ;) Vi behöver varandra, vi kan inte kittla oss själva! Välkommen till en bitterljuv klass där jag kommer kittla dig med långsamma rörelser, yin positioner, musik och ord.

You must learn to let go. Release the stress. You were never in control anyway ;)

Söndag

09:45 : Global Yoga P. Power (Studio 2 Mälarsalen)

Would it be okay if your gravestone read: ”S/he was an exceptionally mediocre wo/man?” If your eulogy went something like: “S/he followed every rule with precision. S/he rarely made a mistake and was a great champion of the status quo.

For some, that would be enough, but not for you. No, your epitaph will begin: “She redefined what it meant to be a good wo/man.”

Pussy Power eller Shakti, som vi ofta hör talas om i yogan är en enrom kraft som vi alla föds med (oavsett kön!). När vi är i kontakt med denna kraft flödar lust och lek men även makt och kraft! Yogan är ett instrument som kan hjälpa oss återfinna denna starka kontakt. Välkommen till en fysisk klass med fokus på det meditativa där du slutar be om ursäkt för dig själv och lever livet utifrån lust :)

 


Göteborg 27-29 april 2018

Till schema Göteborg 27-29 april 2018 >

Lördag

18:00 : Global Yoga Yin - Let Go (Studio 1)

Jag ska bara, jag ska bara…
Kom och rulla ut mattan, det kommer vara den största prestationen under denna klass :)
Tand för tand, tanke för tanke, muskel för muskel guidas du att släppa taget och sjunka djupare ner i ditt eget säte. Där oändlig rikedom väntar!

Mjuk och boostande yin yoga för alla kroppar!

Learn to let go. Release the stress. You were never in control anyway ;)

Söndag

11:00 : Global Yoga Power - You (Studio 1)

Du är perfekt. Du har ett gott omdöme samtidigt som du har en vild, galen best som skriker efter föda. I dagens samhälle är det svårt att hylla och lyfta båda dessa sidor, kanske ens acceptera dem, acceptera dig själv. Global Yoga har alltid handlat om redskap och vänskap för att bli mera DU. Och ja, utveckling upplevsi hjärnan som fysisk smärta. Ja, utveckling är svårt. Nej, ingen gillar det. Och i slutändan är det det enda som ger oss tillfredsställelse.

Men något måste ge. Du kan inte gå till gymmet för att se bra ut för att gå till gymmet. Vid något tillfälle måste du bara möta det faktum att det kommer att kännas.

Här börjar du.

Du erkänner att du vill.

Och sedan praktiserar du.

Det är inte svaghet som ger oss förmågan att älska villkorslöst, det är styrka!

Let’s practice