Presentatörer - Gothenburg April 27-29 2018


Johanna Andersson

Johanna Andersson, Göteborg

Yoginin, entreprenör och 2 barns mamma som reser jorden runt för inspiration men älskar att komma hem. Med en gedigen bakgrund inom rörelse skapar Johanna klasser och koncept från sin bas i Yoga, Pilates, Dans, Funktionell Träning och Meditation. 

 

Hennes styrka är att hon alltid sökt sig till de bästa inom sitt område. 2007 skapade hon Global Yoga, klassflöden och pedagogik för 2000talets människa! Hon är även en av grundarna av det framgångsrika konceptet MOJO som har tre klasser; Hot Mojo®,  Mojo Yoga® och Mojo Flex®. Tillsammans med Monika Björn har hon även tagit fram Yoga For Athletes för SATS. Hennes längtan efter utveckling syns i hennes klasser och på hennes elever. Hon arbetar nära som träningsexpert för flera stora företag och när hon inte undervisar klasser eller PT kunder utbildar och inspirerar hon människor världen över genom utbildningar och retreats. Hon brinner och drivs av att se sina elever utvecklas både på mattan och i livet. Yoga kan verkligen vara för alla, det gäller att möta eleven där hen befinner sig fysiskt, mentalt och emotionellt. Yoga är ett otroligt system med många kraftfulla verktyg. Hennes devis är smartare, inte hårdare ;)

Varför är yogan ett viktigt inslag för dig i vardagen? ”Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Ett perfekt redskap för balans helt enkelt.”

www.jira.me

www.globalyoga.se

Instagram Yogajohanna


Göteborg 27-29 april 2018

Till schema Göteborg 27-29 april 2018 >

Lördag

18:00 : Global Yoga Yin - Let Go (Studio 1)

Jag ska bara, jag ska bara…
Kom och rulla ut mattan, det kommer vara den största prestationen under denna klass :)
Tand för tand, tanke för tanke, muskel för muskel guidas du att släppa taget och sjunka djupare ner i ditt eget säte. Där oändlig rikedom väntar!

Mjuk och boostande yin yoga för alla kroppar!

Learn to let go. Release the stress. You were never in control anyway ;)

Söndag

11:00 : Global Yoga Power - You (Studio 1)

Du är perfekt. Du har ett gott omdöme samtidigt som du har en vild, galen best som skriker efter föda. I dagens samhälle är det svårt att hylla och lyfta båda dessa sidor, kanske ens acceptera dem, acceptera dig själv. Global Yoga har alltid handlat om redskap och vänskap för att bli mera DU. Och ja, utveckling upplevsi hjärnan som fysisk smärta. Ja, utveckling är svårt. Nej, ingen gillar det. Och i slutändan är det det enda som ger oss tillfredsställelse.

Men något måste ge. Du kan inte gå till gymmet för att se bra ut för att gå till gymmet. Vid något tillfälle måste du bara möta det faktum att det kommer att kännas.

Här börjar du.

Du erkänner att du vill.

Och sedan praktiserar du.

Det är inte svaghet som ger oss förmågan att älska villkorslöst, det är styrka!

Let’s practice


Prana Festival 2018

Till schema Prana Festival 2018 >

Lördag

15:30 : FÖRELÄSNING - Att bli mera DU! (Föreläsningscenen)
17:00 : YOGA - Global Yoga Soul, Yin session (Paviljongen)
 
 

Söndag

10:30 : YOGA - Global Yoga, Only when my thighs burn (Paviljongen)