Presentatörer - Gothenburg April 27-29 2018


Wivi-Anne Nyberg

Wivi-Anne Nyberg, Helsingborg

Yogaläraren med passion för ett balanserat liv

Wivi-Anne har ett genuint intresse för människor och deras resa i livet alltid med hälsa och välmående i fokus.  Hennes egen resa in i yogans värld fick sin början när hon mitt i livet och med karriären som VD började känna värk i kroppen efter år med högt stresspåslag. Yogan fick henne att stanna upp, lyssna inåt och vara mer sann mot sig själv. Yogan bidrog även till att hennes smärta eliminerades. Därav blev yogan hennes stora passion och följeslagare. 

Wivi-Anne har därefter utbildat sig för en rad olika lärare inom yoga - i huvudsak inom Hatha och Anusara yoga. Efter att ha kompletterat sin palett av kunskap med utbildning inom ayurvedan, fann hon helheten i synergin mellan de båda uråldriga syskonlärorna - yoga och ayurveda. Utifrån detta har hon skapat Ayur Yoga, vilket är en yogaform där yogan och ayurvedan kombineras med syfte till att lära oss att leda oss själva utifrån vårt hjärta - oavsett om du är läraren på yogamattan längst fram eller yogin som följer guidningen. Att balanserat möta dig själv på mattan, i andetaget, med rörelsen och elementens karaktärsdrag som inslag. Ayur Yoga är också en internationellt certifierad yogalärarutbildning som Wivi-Anne är skaparen till.

Med sina dryga 15 år som yogalärare har Wivi-Anne vunnit stor popularitet genom sitt sätt att  undervisa som bygger på autencitet, värme och livsglädje med en välkomnande familjekänsla närvarande.

Wivi-Anne bor och lever i Helsingborg, där hon tillsammans med sin kollega skapat ett yogacenter som utöver yogan arbetar med HR och holistisk hälsa, HelhetsAkademin.

www.helhetsakademin.se/teamet/WiviAnneNyberg/ 

 

Instagram: @wiviannenyberg


Göteborg 27-29 april 2018

Till schema Göteborg 27-29 april 2018 >

Söndag

11:00 : Ayur Yoga (Yogatältet)

Ayur Yoga - a journey through the elements 

Ayurvedans djupa visdom genomströmmar denna klass där alla tre doshorna och dess element tar oss på en resa - genom att grunda finner vi vår kraft för att härigenom bli flödande i livet. Att genom yogan finna verktyg att avläsa när vi har obalans och hur vi kan balansera dessa för att i kraftfullhet flöda friare i ett harmoniskt liv.