facebook   facebook     svenska english

 

Presentatörer - Gothenburg April 26-28 2019


Elaine De Souza

Elaine De Souza, Göteborg

Elaine är en dynamisk Yogi som har sina rötter i dansen. Energi, kreativitet, passion och teknik är hennes personlighet och lärarstil. Elaine har rest världen runt och arbetat och tränat för de bästa i sin bransch inom Yoga och handbalansering. Mobilitet är ett nyckelord och på hennes yogaklasser får du träna allsidigt med styrka, balans, koordination och rörlighet. Musik, fysisk praktisering och stark närvaro kännetecknar hennes klasser. Med Elaine De Souza erbjuder hon workshops, retreats, lärarutbildning samt privat yoga coaching.

Your Yoga - A celebration of spirit and individuality

Youtube: Elaine De Souza (channel)


Göteborg 26-28 april 2019

Till schema Göteborg 26-28 april 2019 >

Lördag

14:30 : Heart 360 (Studio 2 Mitten)
Hur och vart börjar du och hur kommer du vidare? En dynamisk pulserande Vinaysa för ditt hjärta – Anahata chakra. Lär dig att förena styrka med elegans och mjukhet genom att träna mer sinnligt och frigörande. Inledande dynamiska pulsationer för skuldror, bröstrygg, nacke, rygg och höfter som bygger upp till att avslutas i med längd och djup bröstöppnande positioner och asanas.
 
Energi, känsla och sinnlighet som guida för en frigörande klass där du kan landa djupt in i ditt hjärta. Med enkla principer kan du omedelbart börja utveckla din egen träning från nybörjare till avancerad, och du lämnas utrymme att anpassa efter din egen individuella förmåga och önskan och personliga stil. Drop it into your heart - 360