facebook   facebook     svenska english

 

Presentatörer - Gothenburg April 26-28 2019


Emma Öberg

Emma Öberg, Varberg

Emma Öberg är internationellt diplomerad Kundliniyogalärare, certifierad yogaterapeut och intuitiv gongspelare. Hon driver Mangalam och är huvudansvarig för Mangalams Kundaliniyogalärarutbildning.

Emma har utövat fysisk yoga i över femton år och har mediterat i tjugo. Hon har genomgått tre yogalärarutbildningar i olika traditioner samt ett flertal fortbildningskurser. Hon har 10 års erfarenhet av grupprocess och energiarbete. Hon är en kraftfull healer som jobbar med det öppna hjärtat och lekfullhet. Varje år åker hon med sina elever till Bali för att hitta vägar till att vakna till vår inre potential. 

www.mangalam.se

Instagram @yoga_mangalam


Göteborg 26-28 april 2019

Till schema Göteborg 26-28 april 2019 >

Lördag

10:45 : Kundaliniyoga för kvinnor - Pussy Power! (Studio 3 Lilla Rummet)

Ett kundaliniyogapass där vi öppnar kraften i andra chakrat och skapar flöde i ryggraden. Kraft som vi sedan använder för att stärka vår egen integritet. Återta utrymme framför våra hjärtan, klippa band till gamla relationer, så vi klan leva sårbara i kraft, i ägande av vår egen energi! Det här är en självkärleks ritual – en del av en revolution som sker nu för att du ska få vara mera du!

 
16:15 : Kundalini Yoga - Levande öppen (Studio 1 Norr)

I den här klassen fokuserar vi på att flytta prana till hjärtchakrat, öppna flödet i bröstkorgen, känna allt det som känns där, hålla det i acceptans och sedan förflytta oss till en öppen närvaro av empati! Har du aldrig gjort kundaliniyoga men känner att du vill hitta en portal in i ditt hjärta och knyta an till dig själv och andra så är det här en klass för dig.

Vi kommer att göra kraftfull kundaliniyoga, andningsövningar och sjunga mantran.