facebook   facebook     svenska english

 

Presentatörer - Gothenburg April 26-28 2019


Monika Björn

Monika Björn, Göteborg

Monika har mer än 20 års erfarenhet i träningsbranschen och är en av Sveriges mest välkända träningsprofiler.

Idag verkar hon som entreprenör inom träning och hälsa. Monika är bl.a delägare till den kända hot yoga formen Hot MOJO®, är en av ”systrarna” i den populära podden Sistersister och till vardags finns hon på Linnégatan Fem, en exklusiv PT-studio i centrala Göteborg, där hon tränar allt från motionärer till elitidrottare.

Monika utbildar även yogalärare i sin yogaskola Yoga247.se, samt anordnar yogaretreats och träningshelger.

I januari 2017 släppte Monika sin första bok ”Yoga för dig som tränar” (Norstedts) och i november 2018 släpptes Monikas andra bok, ”Stark genom klimakteriet” som har fått ett stort medialt genomslag. Monika brinner passionerat för att sprida yogan till fler människor och utbilda fler i ämnet kvinnohälsa.

Monika har praktiserat yoga sedan 1998 och varit aktiv som yogalärare sedan 1999. Hon är utbildad och vidareutbildad i ett flertal yogaformer. Hon fortsätter årligen att vidareutbilda sig i både yoga och annan träning. Monika har ett flertal praktiska utbildningar bakom sig och har en fil kand i idrottsvetenskap/psykologi.

www.yoga247.se

Instagram: monikabjorn

 


Göteborg 26-28 april 2019

Till schema Göteborg 26-28 april 2019 >

Söndag

13:45 : Chillax (Studio 1 Norr)

Är du redo för en långsammare fysisk klass som kan hjälpa dig att bibehålla en hållbarhet i din praktik i flera år framöver? Långsamt behöver inte betyda lätt och utmanande behöver inte betyda komplicerat. Monika bjuder på en yogaklass som kommer både kommer att ge dig en energiboost samt utveckla din kapacitet att röra dig, andas och leva i lång tid framöver. Klassen avrundas med meditation.