facebook   facebook     svenska / dansk english

 

 

 

 

 

 

Presentatörer - Prana Festival 2019


Johanna Hector

Johanna Hector, Göteborg

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning och hälsa. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching och funktionell styrketräning.

Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utvecklas flera Global Yoga lärare.

Hon ligger bakom framgångsrika koncept såsom Hot MOJO® och ”Yoga For Athletes” tillsammans med bästa kompisen Monika Björn. Senaste åren har hon jobbat på att ta fram SoulWork Club, online träning för kropp, själ och hjärta. Här möts alla Johannas passioner med kompetens och resultat. Syftet är att att erbjuda en livsstil som är både hälsosam och passionerat josig! Det finns program som både boostar, utmanar samt reparerar kropp och själ.

Du kan träna med Johanna online, på retreats, event samt i Göteborg där hon har fasta klasser på SATS och HiYoga.

Varför Yoga?

”Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Yogan för mig hem till mig själv och stärker mig så att jag kan vara mer och mer MIG i livets alla skeden. Jag ser fram emot att få möta och lära känna DIG från denna plats”

www.johannahector.com  www.globalyoga.se www.soulworkclub.com

Instagram Johannahector_  soulwork_club

 


Malmö 25-27 oktober 2019

Till schema Malmö 25-27 oktober 2019 >

Fredag

12:00 : Global Yoga Power (Studio 3)

Vad är sann kraft? Och hur kan yogan vara ett redskap för livet?

I denna 3h workshop praktiserar vi flera olika aspekter av power. Både i samtal, rörelse och djup avslappning.

Kom som du är - lämna glasklar!

Lördag

18:00 : Global Yoga Rest (Studio 2)

Välkommen hem till dig själv i denna ljuva timma. Johanna guidar diggenom yin yoga, meditation och yoga nidra att släppa taget och njuta av nuet, precis som det är. En tacksam klass att avsluta lördagen med så att du rullar mjukt in i natten! Passar alla nivåer.

Söndag

09:45 : Yoga Nidra (Studio 1)

Guidad josig djupavslappning med tid för frågor och reflektioner. Ta med ögonkudde och varma kläder.

11:30 : Global Yoga Lust (Studio 2)

Välkommen till en flödande, lustfylld och djup yoga klass där passion är intentionen och guiden längs floden som består av pulshöjande rörelser, asana och djup avslappning. Practice being Pulled By Passion! Passar alla nivåer.