KÖPENHAMN 21-22 mars 2020

YOGA GAMES HÄLSOMÄSSA

 

Den 20-22 mars arrangeras Yoga Games - the Nordic Yoga Conference för första gången i Köpenhamn på DGI Konferens Center. En del av eventet är Hälsomässan där företag ställer ut för att visa produkter för besökare under lördag och söndag. Det ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games, alla är välkomna

Totalt kan ca 35 st företag få monterplats på Yoga Games Hälsomässa. Som utställare i Hälsomässan har du en unik möjlighet att träffa målgruppen face to face, bygga kundrelationer, exponera varumärken samt göra undersökningar. På Yoga Games kommer många som jobbar inom yoga/träning och även äger och driver studios i hela Skandinavien.

Som utställare får du även exponering här på hemsidan samt ett antal gratisbiljetter till för att boka klasser på Yoga Games för personal eller marknadsaktivitet. Det finns 4 olika alternativ av monter som varierar i storlek och pris på monterplats beroende på vad ditt företag behöver.
 

Hålla klass eller föreläsning

Yoga Games erbjuder utställare att hålla egen klass eller föreläsning. Detta görs i gratis salen där vem som helst kan delta. Det kostar inget att gå på klasserna eller föreläsningarna i gratis salen och man behöver inte ha köpt biljett till Yoga Games. Det går inte att förboka platser utan de först till kvarn är de som får vara med. Kostnad 4000 DKK per klass, 60 minuter. Du har ud möjlighet att marknadsföra koncept eller varumärke samt dela ut gåvor till deltagarna.
 

Öppettider Hälsomässan:

Lördag: 08:00 - 19:00

Söndag: 09:00 - 17.30
 

Bokning och Priser

Är du intresserad av mer information eller göra en bokning av monterplats vänligen kontakta marketplace@yogagames.org alternativt Andreas Hector på 0733-600671

Priserna för de olika paketen är:

6 kvm 8 000 DKK

12 kvm 16 000 DKK

24 kvm 28 000 DKK

Minimonter (delad 6 kvm): 4000 DKK


Inför 2020 är det 20% premiär rabatt på alla bokningar

Alla priser ex moms och fakturering sker vid bokning med 30 dagars betalning.

För mer info se vår PDF HÄR