Frankrike 29 september - 6 oktober

Följ med till Frankrike på årets yogaresa med Johanna Andersson, Simon Krohn och MacKenzie Miller!

Vi bor på Mercure Saint Raphael Valescure som ligger mellan Cannes och Saint-Tropez. Hotellet ligger i en fantastisk avslappnande miljö med tallskog samt en golfbana i det lugna bostadsområdet Valescure. På hotellet finns tennisbana samt en mindre relaxavdelning där det går att boka behandlingar och massage. Här spenderar vi en perfekt vecka med yoga, avslappning, sol och bad. Med våra tre fantastiska yogalärare lägger vi upp ett program med ca tre yoga tillfällen per dag samt utrymme för sol, bad, utflykter och aktiviteter.

I priset ingår 7 nätters boende, frukost, lunch och middag samt yoga hela veckan. Lärarna anpassar klasserna så alla nivåer kan delta oavsett erfarenhet. Antal platser är begränsade! Det går även bra att ta med resenär som inte är med på yoga. De blir då ett billigare pris för den personen och den kan ägna sig åt andra aktiviteter.

Resan arrangeras av OLKA Sportresor (www.olka.se) vilka har ställt resegaranti för denna resa till Kammarkollegiet enligt de Svenska lagarna om resegarantier.

Det är en helt unik upplevelse att spendera en hel vecka med dessa lärare, Johanna Andersson, Simon Krohn och MacKenzie Miller. Tre otroligt populära yogalärare där var och en har sin stil. 

Det finns inga krav på speciella förkunskaper utan alla kan vara med. Lärarna ger alternativ så alla utmanas och utvecklas på den nivå de befinner sig.

Aktiviteterna startar på eftermiddagen/kvällen den 29 september och avslutas med morgonyoga den 6 oktober.

 

Detta är en vecka du inte vill missa!    

 

 

Vad ingår?

En veckas Yoga med superlärarna Johanna Andersson, Simon Krohn och MacKenzie Miller.

Boende 7 nätter på Mercure Saint Raphael Valescure

Frukostbuffé, lunch och middag  

 

 

Vad ingår inte?

Flyg samt transfer från flygplatsen i Nice

Reseförsäkring

 

 

Flera bolag flyger till Nice, bland annat har Norwegian bra priser från många flygplatser i Skandinavien och de har tider som passar vårt schema bra. Det tar ca 60 minuter från flygplatsen till hotellet. Vi hjälper de som önskar så att de som kommer med samma flyg kan samåka.