Presenters - Gothenburg April 16-18 2021


Sofia Löfstaf

 

Sofia Löfstaf, Göteborg

”Allt du behöver finns inom dig”

Sofia har jobbat med yoga och hälsa på olika vis sedan 2009. Först var hon övertygad om att yogalärare inte var ett riktigt jobb och att man absolut inte kunde göra det på heltid. Idag har hon släppt den tanken och driver sitt egna företag där hon nu enbart jobbar med yogan. Hon har sin bas i Göteborg och undervisar Global Yoga, yinyoga och gravidyoga på både yogastudio: YogaByLink och gym: Nordic Wellness. Hon brinner för att förmedla yoga på ett enkelt och lekfullt sätt för att få deltagarna till att hitta in till den egna kraften. Sedan 2015 igår Sofia i Global Yogas utbildningsteam där hon leder Grundutbildning, fördjupnings-workshop samt yin-worksop. .

www.sofialofstaf.com

Instagram @sofialofstaf

 


Gothenburg April 16-18 2021

Go to program Gothenburg April 16-18 2021 >

Friday

12:00 : Koshas - En resa genom våra lager (Studio 1 North)

Enligt den yogiska filosofin har vi fem olika lager, Koshas. När vi yogar öppnar vi upp och lär känna dessa lager. Genom detta kan vi lära oss att använda livet lite smartare.

Följ med på en resa genom yoga, musik och poesi som guidar in mot kärnan. För när vi kommer närmare vår kärna kommer vi inte bara närmare oss själva utan också varandra.

Välkommen!

 

Saturday

09:00 : Global Yoga - The Party (Studio 4 Foyer)

Yoga behöver inte alltid handla om resan in, personlig utveckling eller att möta tuffa känslor. Ibland kan det bara få vara roligt och härligt! Och eftersom Yoga Games fyller 10år (hurra!) Tycker jag vi firar det med en riktig Party-klass :) En klass för att få fira: DIG, YOGAN och LIVET :)

 

18:00 : Global Yoga - You cant shine without darkness (Studio 4 Foyer)

Där jag bor finns ett elskåp. Och det är ju inget konstigt för elskåp finns ju överallt, men just detta elskåp bär ett budskap. Det är svartmålat med en stegrande regnbågs-färgad enhörning och med texten ”You can´t shine without darkness”. Och jag älskar den påminnelsen då jag är helt säker på att vi alla bär lite ”svart” inom oss i form av mörka känslor och upplevelser. Så ta med dig ditt svarta, kom precis som du är och låt ditt glittriga glitter och ditt svarta få skina i kontrasterna av varandra.