Presenters - Gothenburg October 23-25 2020


Kitty Strand

Kitty Strand, Göteborg

”När gudarna skapade människan gömde de lyckan på en plats där de visste hon nästan aldrig skulle söka, nämligen inombords.”

Kärleken till yogan väcktes för 35 år sen, när Kitty var bara 15 år och började praktisera på en handstickad yoga matta i Budapest. Under åren, blev yoga en livsstil, något som konstant fyller Kitty med glädje, inspiration, vibration och magi.

Yogan kommer alltid att fortsätta att växa inom henne & genom henne.

Yoga är beroendeframkallande för de flesta yogautövarna. Det är även beroendeframkallande för Kitty att undervisa, att dela med sig av sin yogakärlek och kunskap. Att kunna dela med sig utan att bli av med något!

Kitty undervisar ca 800+ klasser per år i Sverige och utomlands. Som så många av de stora mästarna har hon utvecklat sin egen stil med ett brinnande hjärta. 

KittYoga kännetecknas av: kraftfyllda asanas - långa kreativa sekvenser - lekfullhet & överraskningar - kraft & ömhet - filosofiska tankar - intensiv musik – passion & vibration från början till slut

Hon påminner oss ständigt om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva. Att livet är ett mirakel. Att miraklet är DU HELA DU.

 
Instagram kittyogaheart
 

Gothenburg October 23-25 2020

Go to program Gothenburg October 23-25 2020 >

Saturday

12:30 : KittYoga - CELEBRATE that YOU fall (Studio 1 North)

Är det verkligen fult o pinsamt att trilla på yogamattan? Oum NEJ!!!

Yoga ger dig INTE balans. Yoga ger dig konsten att lära dig att kunna balansera i/från/genom din OBALANS.

Vi kommer TILLSAMMANS att flöda på kreativt, trilla, skratta, lyfta upp varandra och trilla igen - precis som på LIVETS XXXLLL matta!!

-To CELEBRATE OURSELVES-

Alla nivåer är välkomna