Presenters - Gothenburg April 16-18 2021


Kitty Strand

 

Kitty Strand, Göteborg

”När gudarna skapade människan gömde de lyckan på en plats där de visste hon nästan aldrig skulle söka, nämligen inombords.”

Kärleken till yogan väcktes för 38 år sen, när Kitty var bara 15 år och började praktisera på en handstickad yoga matta i Budapest. Under åren, blev yoga en livsstil, något som konstant fyller Kitty med glädje, inspiration, vibration och magi.

Yogan kommer alltid att fortsätta att växa inom henne & genom henne.

Yoga är beroendeframkallande för de flesta yogautövarna. Det är även beroendeframkallande för Kitty att undervisa, att dela med sig av sin yogakärlek och kunskap. Att kunna dela med sig utan att bli av med något!

Kitty undervisar ca 800+ klasser per år i Sverige och utomlands. Som så många av de stora mästarna har hon utvecklat sin egen stil med ett brinnande hjärta. 

KittYoga kännetecknas av: kraftfyllda asanas - långa kreativa sekvenser - lekfullhet & överraskningar - kraft & ömhet - filosofiska tankar - intensiv musik – passion & vibration från början till slut

Hon påminner oss ständigt om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva. Att livet är ett mirakel. Att miraklet är DU HELA DU.

 
Instagram kittyogaheart
 

Gothenburg April 16-18 2021

Go to program Gothenburg April 16-18 2021 >

Saturday

12:30 : KittYoga - CELEBRATE that YOU fall (Studio 1 North)

Är det verkligen fult o pinsamt att trilla på yogamattan? Oum NEJ!!!

Yoga ger dig INTE balans. Yoga ger dig konsten att lära dig att kunna balansera i/från/genom din OBALANS.

Vi kommer TILLSAMMANS att flöda på kreativt, trilla, skratta, lyfta upp varandra och trilla igen - precis som på LIVETS XXXLLL matta!!

-To CELEBRATE OURSELVES-

Alla nivåer är välkomna

 


Online Studio

Go to program Online Studio >

November 24 Kitty Strand

17:00 : KittYoga DEEP FLOW (Zoom)

Livet är att se till att bli inbjuden…… Låt Kitty bjuda in DIG på sina absolut bästa yogadelikatesser! 75 vackra minuter kroppen runt, DITT inre runt. Vågar DU att dyka djupare in än DU brukar? TRUST!!!

Kitty kommer att få DIG att skratta, svettas, utmanas och kommer att ta DIG fritt med sig! Lycka från början till slut – OUM JAAAA!!!

Alla med yogaerfarenhet är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA