Presenters - Gothenburg October 23-25 2020


Sandra Adrian

 

Sandra Adrian

Sandra är internationellt certifierad yogalärare och undervisar i flera olika yogaformer såsom Hathayoga, vinyasa, Yinyoga och Restorative yoga. Hon ger kurser, workshops samt personlig undervisning i yoga. Sandra är djupt intresserad av allt som berör kropp och själ och använder yoga som en form av transformerande energiarbete, sida vid sida med Reiki och schamanism. Med influenser från klassisk yoga, tantra och fri somatisk utforskning förmedlar hon yoga som är förankrad både i traditionell yoga och modern somatisk rörelse. Sandra bjuder med värme och trygghet in till en yogaklass med fokus på att fördjupa din närvaro genom att väcka energi i alla dina lager, kropp, sinne och själ.

Instagram: @sandra.adrian

www.yogabysandraadrian.se

 


Gothenburg October 23-25 2020

Go to program Gothenburg October 23-25 2020 >

Sunday

08:00 : Shamanic yoga flow (Studio 3 Small Room)

I denna vackra och djupgående yogaklass förenar vi yogapraktik med element från schamanism.  Klassen öppnas med en gemensam ceremoni. Därefter väver vi samman de fyra riktningarna syd, väst, norr och öst genom klassiska yogapositioner, det medvetna andetaget, fri experimentell rörelse, mantra och mudras. Denna klass har ett mjukt, lugnt och inkännande flöde samtidigt som energin och arbetet inåt är djupgående för både kropp och sinne. Vi avslutar med en kort trummeditation till trummans rytmiska hjärtslag och avslappning.

 

09:45 : Stretching your spirit (Studio 4 Foyer)

I den här yogaklassen väver vi samman den spirituella och den fysiska upplevelsen av yoga genom yogisk filosofi, asanas, chanting av mantra och mudras. Du guidas genom sekvenser med dynamiska rörelser och positioner i både alignment och fri rörelse med fokus på att öppna upp för kontakt med själ och hjärta. Med yogisk filosofi väcker vi kärlek och hängivenhet till yoga vilket är det som får oss att kunna stretcha vår själ så vi kan transformera yogapraktiken till att leva yogiskt i hela vår tillvaro. Vi avslutar klassen i en gemensam meditation och avslappning.