Presenters - Gothenburg April 16-18 2021


Eva Lindblad

 

Eva Lindblad, Stockholm

Eva är spontan, bubblig och alltid djupt rotad i sin resa att leva så ärligt och innerligt hon kan. Efter många års utforskande har hon utvecklat en stil där yogan får vara så mycket mer än enbart en fysisk aktivitet. För Eva är yogan en fristad i vilken du är välkommen att vara precis den du är - en plats att andas, känna och lägga fokus på upplevelsen snarare än prestationen. I en värld med konstanta, övermänskliga krav ämnar Evas yoga att vara en motpol: en trygg plats där vi kan känna att vi alltid är tillräckliga.

Evas klasser fokuserar på fysiska förnimmelser, andetaget, närvaro och inlyssnandet på signalerna som kroppen ständigt skickar oss. Sekvenserna är följsamma, fyllda med flöde och stundvis utmanande, men alltid med utrymme för dig att känna efter var din gräns går och respektera det. Då vi redan är perfekta handlar klasserna aldrig om att förändra eller förbättra, utan om acceptans och självkärlek. Med en stark känsla för energiarbete och en förmåga att hjälpa andra landa i sin kropp har Eva snabbt blivit en av Stockholms mest populära och efterfrågade yogalärare.

www.evalindblad.com

Instagram @evalindblad

 


Gothenburg April 16-18 2021

Go to program Gothenburg April 16-18 2021 >

Sunday

08:00 : Full Body Prayer (Studio 4 Foyer)

A devotional practice to set personal intentions and create more purpose both on and off the mat. During the practice we plant a seed to invite transformation: we chant, we journal, we meditate and we flow in a way that turns the flow itself into a Full Body Prayer. This is an invitation to bring more Bhakti and purpose into your yoga practice in a beautiful and intuitive way.

Make sure to bring a journal and a pen!