Presenters - Gothenburg April 16-18 2021


Isabel Holmquist

 

Isabel Holmquist

Isabel har arbetat som Yogalärare sen 2006 och driver Yoga GBG i Göteborg sen 2009. En liten personlig yogastudio som är en plantskola för många lärare i Göteborg. Isabel började undervisa yoga när hon arbetade i Saudiarabien och har själv praktiserat yoga sen 1994. Under åren har hon studerat för många olika lärare världen runt. Hon har även varit som gästlärare på olika studios världen över. Bland annat på Wanderlust Yoga i Squaw Valley.

Med olika skador från skidåkning och en aktiv livsstil har hon använt yogan som en kraftfull och roligare sjukgymnastik för att återhämta sig efter sina skador. Hon är övertygad om att linjering i kroppen är väldigt viktigt men den är individuell. Alla är olika och har olika förutsättningar och kroppen är plastisk vilket betyder att det som funkade för 10 år sen inte kanske fungerar idag, och omvänt.

Frågor är alltid välkomna på Isabels klasser och hon uppskattar när klassen blir en dialog och inte en monolog.

Isabel har under 10 års tid haft retreats runt om i världen och under 2020 kommer hon ha en Yoga Expedition till Svalbard i Maj. Samt Skid&Yoga resor, helg retreats mm.

Hon undervisar även SUP Yoga, Yin Yoga, Gravid Yoga, Baby Yoga, Vinyasa och Hatha samt har en Yoga app YOGO framtagen för barn och vuxna på svenska. 

Hon har även Yoga 20.0 som är en fördjupningskurs i Yoga för dig som vill lära dig mer. Med fokus på dig och din kropp utan ambition att bli yogalärare utan att få en djupare kunskap hur du kan ta din yoga till en ny nivå.

Instagram @YogaGBG

www.yogagbg.se

 


Gothenburg April 16-18 2021

Go to program Gothenburg April 16-18 2021 >

Sunday

15:45 : Yoga 20.0 Hållbart och Kul (Studio 3 Small Room)

Denna klass är till för alla, eller kanske främst för de som vill ha en lite mer teknisk klass. Detta är en enkel klass där jag talat rakt till din kropp. Jag kommer ge dig instruktioner hur du skall röra dina armar och ben. Vi talar kropp inte knopp. För mig är yoga som en fysisk typ av sjukgymnastik för dig som är frisk och vill röra dig hållbart. Jag kommer tala om vikten av linjering i kroppen och balans mellan höger, vänster, fram och bak och upp och ner. En klass du kan ta med dig kunskaper ifrån till alla andra yogaklasser framöver.