Presenters - Gothenburg October 23-25 2020


Sofia Sivertsdotter

 

Sofia Sivertsdotter

"Så kom dagen då drömmarna inte kunde vänta. Solens strålar drog dig uppåt som en blomma. Du visste inte längre vad rädsla var. Du fick bråttom. Gjorde dig av med skuggornas bagage och sprang. Inte på flykt utan ur iver att verkställa ditt livsverk.

Du visste att den sanna friheten skulle finna dig. Att din inre övertygelse skulle öppna ditt hjärta, öppna många hjärtan. Du visste att du kunde flyga, utan någon annan kompass än den inre. Du kastade dig ut och flög.” Texten ”Frihet” ur Sofias bok Strimmor av ljus

Sofia Sivertsdotter är författare, bland annat till böckerna Ord för dagen, Tillitens väg och Strimmor av ljus, som läses på yogaklasser runtom i landet, samt på bröllop, begravningar och dop. Hennes rötter finns på Öland och det mest centrala för hennes författarskap är natur och musik. 

Tidigare arbetade Sofia i femton år som coach för ledare, artister och kreatörer. Hon har också arbetat som massageterapeut, yinyogalärare, pilgrimsledare och meditationslärare. 

Hon har även arbetat som informatör för Barncancerfonden, genomfört 365 Days for Peace, där hon under ett år tog ett dagligt steg för fred, och har drivit nätverket Wag Your Soul som inspirerade Skåne att engagera sig ideellt. Sofia har blivit utsedd till "Årets Idealist" av tidningen Leva.

www.sivertsdotter.com

Instagram: @sofiasivertsdotter

 


Gothenburg October 23-25 2020

Go to program Gothenburg October 23-25 2020 >

Saturday

18:00 : 60 minuter för själen (Thetre)

Vill du luta dig tillbaka och ta emot näring för din själ? Längtar du efter att lyfta fram allt som du har att vara tacksam för? Vill du fylla på den du är, bortom jobbtitlar, utseende och bakgrund? Vill du fyllas med musik och texter som har som enda önskan att ge dig kraft och tillit? 

60 minuter för själen är en stund för eftertanke snarare än en föreläsning. Du kommer inte att få några verktyg, tips eller snabba lösningar, men tid och tystnad för att landa i det mest värdefulla du har: nuet. 

 

Sunday

09:45 : 60 minuter för sinnesro (Studio 3 Small Room)

Känner du dig ibland orolig, stressad, obeslutsam eller osäker? Längtar du efter att lita på den du innerst inne är och efter att känna dig stark inuti och trygg oavsett vad som sker runtomkring dig? Längtar du efter att få vila och ta emot? Vill du bli vän med din kropp och känna dig hemma i den oavsett hur den ser ut eller mår? 

60 minuter för sinnesro är en vägledd meditation där Sofia hjälper dig att landa i nuet och kroppen och låter dig möta dig själv genom både ditt yngre och äldre jag. Du fyller på dig och din kropp med energi, ljus och trygghet och får vila i den du är, utan prestation.