Presenters - Live Stream Festival April 16-18 2021


Johanna Hector

 

Johanna Hector, Göteborg

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning och hälsa. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching och funktionell styrketräning. Hon tackar sina främsta lärare Cyndi Lee, Shiva Rea, Maty Ezraty, SN Goenka, Osho, Wim Hof, Nicole D.

Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utbildas flera Global Yoga lärare.

Senaste åren har hon jobbat på att ta fram SoulWork Club, online kunskap och guidade pass för kropp, själ och hjärta. Här möts alla Johannas passioner med kompetens och resultat. Syftet är att att erbjuda en livsstil som är både hälsosam och passionerat josig! Det finns program som både boostar, utmanar samt reparerar kropp och själ.

Du kan träna med Johanna online, på retreats, event samt i Göteborg där hon har fasta klasser.

Hemsida: johannahector.com, www.globalyoga.se, soulworkclub.com

Instagram: johannahector @soulwork_club

 


Live Stream Festival April 16-18 2021

Go to program Live Stream Festival April 16-18 2021 >

Saturday

10:20 : Global Yoga Great Intentions (Studio 1)

För flera år sedan formulerade vi inom Global Yoga vårt manifest. Essensen och ideologin bakom varför vi gör det vi gör. En av de starkaste raderna var och är än idag för mig - Our Yoga is a moving meditation! Jag älskar fysiska utmaningar och stimulans men det är när det kombineras med en stark intention som magin skapas, och extra magiskt blir det när vi skapar detta tillsammans. Välkommen till en fysisk klass med fokus på det meditativa.

 

11:45 : Global Yoga Nidra (Studio 1)

Vill du känna mer, vara mer närvarande, accelerera ditt lärande och uppgradera dina redskap för att leva livet fullt ut?

Vi kan leva och njuta av livet utan att låta det diktera våra liv. ”To be in this world but not of it”. Nyckeln ligger djupt i dig och vaknar när du ”sover”. Välkommen att ligga ner och drömma dig bort i denna ljuva Yoga Nidra klass. Här finns det inget att göra, så du kan inte göra det fel ;) Alla nivåer välkomna! Ta med ögonkudde och varma gosiga kläder så att du kan ligga bekvämt.

 


Urban Yoga Oslo

Go to program Urban Yoga Oslo >

Saturday

14:00 : Global Yoga Lust (Central Park)

Välkommen till en flödande, lustfylld och djup yoga klass där passion är intentionen och guiden för de fysiska flödena. To be more you, to be more you to be more you! Passar alla nivåer.

 

17:15 : Global Yoga Yin - Soul (Central Park)

Varva ner och boosta kropp och själ med denna ljuva, förföriska yin klass. Johanna guidar dig att släppa taget och njuta av nuet, precis som det är. En tacksam klass att avsluta lördagen med så att du rullar mjukt in i natten! Passar alla nivåer.

 

Sunday

08:30 : Global Yoga Nidra (Central Park)

Vill du känna mer, vara mer närvarande, accelerera ditt lärande och uppgradera dina redskap för att leva livet fullt ut? Vi kan leva och njuta av livet utan att låta det diktera våra liv. ”To be in this world but not of it”. Nyckeln ligger djupt i dig och vaknar när du ”sover”. Välkommen att ligga ner och drömma dig bort i denna ljuva Yoga Nidra klass. Här finns det inget att göra, så du kan inte göra det fel ;) Alla nivåer välkomna! Ta med ögonkudde och varma gosiga kläder så att du kan ligga bekvämt.

 


Malmö May, 28-30 2021

Go to program Malmö May, 28-30 2021 >

Saturday

18:00 : Global Yoga Rest (Studio 2)

Följ med mig på en resa, där dina subtila sinnen kommer att ta dig djupare. Med tekniker som yin yoga, meditation och yoga nidra får du tillgång till din inre oändliga kraftkälla. En kraft som ger dig, utövaren, möjligheten att vara din egen största lärare. Expandera, integrera och möjliggör för medvetenhet in i dina djupaste lager, det är vad denna resa handlar om!

 

Sunday

09:45 : Global Yoga Elements (Studio 2)

Det ligger i vår natur att följa årstider, cykler, rytm och vara en del av det stora kretsloppet. Yogan är ett fint instrument som kan hjälpa oss återfinna denna starka kontakt. Johanna guidar dig genom en kreativ vinyasa yoga där årstider, chakran och elementen står i fokus.

 


Online Studio

Go to program Online Studio >

February 16 - Johanna Hector

17:00 : Global Yoga Love (Zoom)

Varmt välkommen till en lekfull klass med fokus på att ta emot och känna livet flöda genom varje cell. Exakt vad vi kommer göra får endast DU som är med reda på ;)

Alla är välkomna, oavsett tidigare yogaerfarenhet! Super om du har en ihoprullad handduk eller filt.

 

 


Exclusive 13 mars 2021

Go to program Exclusive 13 mars 2021 >

Göteborg FM

09:00 : Välkommen Hem - Global Yoga Nidra Elements (Radisson Blu Scandinavia)

Det ligger i vår natur att följa årstider, cykler, rytm och vara en del av det stora kretsloppet. YogaNidra är ett fint instrument som kan hjälpa oss återfinna denna starka kontakt. Johanna guidar dig genom en kreativ nidra där årstider, chakran och elementen står i fokus. Välkommen hem till din egna josiga rytm!

Tema och teori: Yogisk filosofi upplevs!

Göteborg EM

13:00 : Våga Vila - Global Yoga Nidra Great Intentions (Radisson Blu Scandinavia)

Följ med mig på en resa, där dina subtila sinnen kommer att ta dig djupare. Med yoganidra får du tillgång till din inre oändliga kraftkälla. En kraft som ger dig möjligheten att vara din egen största lärare. Förankra dina mål och visioner inför 2021! Expandera, integrera och möjliggör för medvetenhet in i dina djupaste lager, det är vad denna resa handlar om!

Tema och teori: Lyssna till ditt hjärta, sankalpa!

Johanna guidar dig genom yoganidra, den yogiska sömnen. En behaglig djupavslappning som alla kan utöva. Ingen tidigare erfarenhet behövs! Hon delar även filosofin bakom yoganidra och det finns plats för frågor och önskningar.

Kom i mysiga, varma kläder, ta gärna med filt, kudde och ögonkudde!


Stockholm october 8-10, 2021

Go to program Stockholm october 8-10, 2021 >

Saturday

12:30 : Kontakten med Livet, Lusten och Döden (4 Riddarsalen )

Välkommen hem till dig själv, till din josiga kärna! Här finns tillfredsställelsen. Härifrån kan du växa och härifrån kan du bidra. Det är för att du har en kropp, inte fastän du har en kropp. Kan vi både ha kakan och återkommer den? Och varför är vi så trötta hela tiden?

I denna föreläsning får du inte bara inspiration, du får redskapen!

 

18:00 : Global Yoga Rest (2 Mälarsalen)

Varva ner och boosta kropp och själ med denna ljuva, förföriska klass.

Få mer genom att göra mindre! Johanna guidar dig att släppa taget och njuta av nuet, precis som det är med hjälp av tekniker så som yin yoga och yoga nidra. Passar alla nivåer. Ta med ögonkudde och varma gosiga kläder så att du kan ligga bekvämt.

 

Sunday

09:45 : Global Yoga Pleasure (2 Mälarsalen)

En hyllning till den feminina vägen på yogamattan! När vi är i kontakt med vår lust flödar njutning och lek men även makt och kraft! Tyvärr har många av oss inte kontakt med denna kraft. I årtusenden har den feminina energin smutskastats och frikopplats från sin källa. Yogan är ett instrument som kan hjälpa oss återfinna denna starka kontakt. Välkommen till en fysisk klass med fokus på det meditativa där du slutar be om ursäkt för dig själv och lever livet utifrån lust :)