Presenters - Live Stream Festival April 16-18 2021


Sam Aziz

 

Sam Aziz, Sweden

Sam upptäckte yogan 2004 och praktiserade främst Ashtanga Yoga fram till 2016, Sam har även praktiserat andra yogaformer och blivit inspirerad av dem. Dessa olika yogaformer väver han samman på yogamattan. Yogan som Sam lär ut och som du möter på hans klasser är mjuk och dynamisk, hjärtkännande och stark, insiktsgivande och frigörande. Och alltid med glimten i ögat som får dig att le när du möter motstånd!

Sam har under flera år undervisat yoga på olika anläggningar i Göteborg, i Sverige och även internationellt. Han medverkar årligen på retreat i egen regi och håller i workshops tillsammans med andra erfarna yogalärare. I dagsläget håller Sam klasser i Vinyasa Yoga, Yin Yoga och Restorative Yoga.

Sam kommer från en aktiv idrottslig bakgrund, främst från brottning som han utövade i 20 år. Han har alltid haft ett stort intresse för kroppens förmåga att läka sig själv. Med denna bakgrund har han en bred kunskapsbank om kroppen, vilket han applicerar under sina klasser. Han guidar dig på den nivå där din yoga är; oavsett om du är ny till yoga, för stel eller avancerad!

Instagram @samaziz71

 


Live Stream Festival April 16-18 2021

Go to program Live Stream Festival April 16-18 2021 >

Saturday

16:45 : Yin Yoga (Studio 2 )

Välkommen till en återhämtande och vitaliserande Yin Yoga stund. Yin yogaär en terapeutisk och återhämtande form av yoga. Den är meditativ och positionerna hålls i 5-8 minuter för att komma åt kroppens djupt liggande bindväv.  Yin yogan har en lugnade/återhämtande effekt och ökar cirkulationen.

Sam väver in mindfullness för att hjälpa dig att komma till den plats där allt du önskar dig redan existerar.