Presenters - Urban Yoga Oslo


Johanna Hector

 

Johanna Hector, Göteborg

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning och hälsa. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching och funktionell styrketräning. Hon tackar sina främsta lärare Cyndi Lee, Shiva Rea, Maty Ezraty, SN Goenka, Osho, Wim Hof, Nicole D.

Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utbildas flera Global Yoga lärare.

Senaste åren har hon jobbat på att ta fram SoulWork Club, online kunskap och guidade pass för kropp, själ och hjärta. Här möts alla Johannas passioner med kompetens och resultat. Syftet är att att erbjuda en livsstil som är både hälsosam och passionerat josig! Det finns program som både boostar, utmanar samt reparerar kropp och själ.

Du kan träna med Johanna online, på retreats, event samt i Göteborg där hon har fasta klasser.

Hemsida: johannahector.com, www.globalyoga.se, soulworkclub.com

Instagram: johannahector @soulwork_club

 


Gothenburg April 16-18 2021

Go to program Gothenburg April 16-18 2021 >

Friday

16:00 : Global Yoga Rotationer (Studio 1 North)

Låt oss lekfullt bjuda in kraften av rotationer. 75 min josiga twistar. Krama ur veckan, landa inför helgen.

 

 

17:30 : Våga Vila (Studio 1 North)

Att släppa taget och ta an paus är ljuvligt men också ganska svårt för många av oss. Varför?

Johanna inleder med en kort föreläsning kring vikten av vilan och vårt motstånd mot den för att sedan guida in i en lång och återhämtande yoga nidra.

 

Saturday

14:30 : Global Yoga Nidra (Studio 1 North)

Vill du känna mer, vara mer närvarande, accelerera ditt lärande och uppgradera dina redskap för att leva livet fullt ut?

Vi kan leva och njuta av livet utan att låta det diktera våra liv. ”To be in this world but not of it”. Nyckeln ligger djupt i dig och vaknar när du ”sover”. Välkommen att ligga ner och drömma dig bort i denna ljuva Yoga Nidra klass. Här finns det inget att göra, så du kan inte göra det fel ;) Alla nivåer välkomna! Ta med ögonkudde och varma gosiga kläder så att du kan ligga bekvämt.

 

Sunday

09:45 : Global Yoga Great Intentions (Studio 2 Middle)

För flera år sedan formulerade vi inom Global Yoga vårt manifest. Essensen och ideologin bakom varför vi gör det vi gör. En av de starkaste raderna var och är än idag för mig - Our Yoga is a moving meditation! Jag älskar fysiska utmaningar och stimulans men det är när det kombineras med en stark intention som magin skapas, och extra magiskt blir det när vi skapar detta tillsammans. Välkommen till en fysisk klass med fokus på det meditativa.

 


Urban Yoga Oslo

Go to program Urban Yoga Oslo >

Saturday

14:00 : Global Yoga Lust (Central Park)

Välkommen till en flödande, lustfylld och djup yoga klass där passion är intentionen och guiden för de fysiska flödena. To be more you, to be more you to be more you! Passar alla nivåer.

 

17:15 : Global Yoga Yin - Soul (Central Park)

Varva ner och boosta kropp och själ med denna ljuva, förföriska yin klass. Johanna guidar dig att släppa taget och njuta av nuet, precis som det är. En tacksam klass att avsluta lördagen med så att du rullar mjukt in i natten! Passar alla nivåer.

 

Sunday

08:30 : Global Yoga Nidra (Central Park)

Vill du känna mer, vara mer närvarande, accelerera ditt lärande och uppgradera dina redskap för att leva livet fullt ut? Vi kan leva och njuta av livet utan att låta det diktera våra liv. ”To be in this world but not of it”. Nyckeln ligger djupt i dig och vaknar när du ”sover”. Välkommen att ligga ner och drömma dig bort i denna ljuva Yoga Nidra klass. Här finns det inget att göra, så du kan inte göra det fel ;) Alla nivåer välkomna! Ta med ögonkudde och varma gosiga kläder så att du kan ligga bekvämt.

 


Malmö May, 28-30 2021

Go to program Malmö May, 28-30 2021 >

Saturday

10:45 : Global Yoga Wake Up (Studio 2)

Välkommen hem till dig själv, till din josiga kärna! Här finns tillfredsställelsen. Härifrån kan du växa och härifrån kan du bidra.Vi börjar mjukt och böljande som vågor på andetagets hav. Flödar in i Happy Hips och avslutar med Mighty Heart! 

 

18:00 : Global Yoga Rest (Studio 2)

Följ med mig på en resa, där dina subtila sinnen kommer att ta dig djupare. Med tekniker som yin yoga, meditation och yoga nidra får du tillgång till din inre oändliga kraftkälla. En kraft som ger dig, utövaren, möjligheten att vara din egen största lärare. Expandera, integrera och möjliggör för medvetenhet in i dina djupaste lager, det är vad denna resa handlar om!

 

Sunday

09:45 : Global Yoga Elements (Studio 2)

Det ligger i vår natur att följa årstider, cykler, rytm och vara en del av det stora kretsloppet. Yogan är ett fint instrument som kan hjälpa oss återfinna denna starka kontakt. Johanna guidar dig genom en kreativ vinyasa yoga där årstider, chakran och elementen står i fokus.