Presenters - Malmö May, 28-30 2021


Johanna Nordmark

 

Johanna Nordmark, Malmö

Johanna är i grunden idrotts- och svensklärare men valde för ett par år sedan att övergå till att undervisa yoga på heltid. Hon undervisar på olika studios främst i Malmö och Skåne, undervisar klasser, workshops, kurser, retreat och yogalärarutbildningar. Aktivitet och rörelse har alltid varit en viktig och stor del för Johanna och efter att testat yoga

för första gången blev hon snabbt frälst. Effekterna visade sig efter bara ett par gånger, både fysiskt men framförallt i sinnet. Från den dagen utövar hon dagligen olika former av yoga, mantra, chanting, pranayama och meditation för att öka medvetandet, skapa mer livskraft och för att leva fullt ut!

Inspiration hämtas från livet, elever, familj, vänner, natur och andra yogalärare som ex Jared Mccann som hon också gjort en av sina utbildningarna för. Dit går också resorna för att lära mer samt få inspiration.

Johannas klasser är fysiskt aktiva och utmanande med kreativa sekvenser som är sammansatta för att balansera våra större energicentran, samt skapa balans mellan flexibilitet och styrka.

Hennes motta är att vi behöver utmana oss för att känna oss levande, hitta vår styrka och vår fulla potential!

Instagram Jonoyoga


Malmö May, 28-30 2021

Go to program Malmö May, 28-30 2021 >

Sunday

11:30 : Hip ´n happening (Studio 5)

En kraftfull vinyasaklass som syftar till att rena och skapa utrymme för nya känslor och upplevelser. Det görs genom en sekvens som fokuserar på höfter.

Höften är en relativt stor, kraftfull muskelgrupp, fylld med energi som du kan ta del av när området är fritt från blockeringar och hinder. Området hör till det 2:a chakrat, Swadhistana, som bla innehåller känslor som passion, kreativitet och fantasi. Kom i kontakt med känslorna som finns bor där och skapa det du drömmer om!

Hip´n happening är en klass för alla som vill hitta sin magiska och unika energi för att skapa precis det liv DU vill leva.

Alla välkomna!

 

16:00 : Humble heart & strong spirit (Studio 2)

Detta är en energigivande och flödande vinyasaklass ! Den syftar till att öppna upp och göra plats i utrymmet som håller hjärtat så att du kan komma i kontakt med all kärlek som finns inuti dig, och så att du kan dela den med andra!

Med hjälp av olika ställningar, teknik och förståelse kommer du att lära dig att öppna, stärka och skapa mer flexibilitet för att uppleva djupare platser inom dig själv.

Tekniken av bakåtböj har många positiva effekter. Dels stärker de kroppen fysiskt och dels påverkar bakåtböj vårt sinne och våra känslor. Med säker teknik, stöd och vissa utmaningar kommer du att tryggt guidas genom klassen som leder dig till Humble heart & strong spirit!

Alla välkomna!