Presenters - Malmö May, 28-30 2021


Emilie Hallgard

 

Emilie Hallgard

Emilie brinner för flödet, för de kreativa sekvenserna, för den magiska kopplingen mellan rörelse och andetag och drömmen om total frihet i kroppen.

Yogan har funnits i Emilies liv sen sent nittiotal då hon köpte en yogavideo på VHS och började yoga hemma i vardagsrummet. Den fick dock inte fullt utrymme förrän hon kom i kontakt med Vinyasa Flow 2016 och en ny värld av rörelse och medvetenhet öppnades. Hennes flöden är starka och utmanande med ett tydligt fokus på närvaro i varje rörelse och i varje del av kroppen. Fokus ligger alltid på flödet och på övergångarna snarare än själva poserna, på mediation i rörelse. Några av hennes främsta inspirationskällor är Meghan Currie, Briohny Smythe och  Kayla Nielsen.

Efter att ha utbildat sig till yogainstruktör startade Emilie en liten studio i byn där hon bor, samtidigt som hon driver en yogastudio online och har ett stort globalt community på Instagram.

Sedan tio år tillbaka är Emilie också entreprenör och designer inom IT-branschen och efter att ha fått en uppenbarelse hur hon kunde kombinera dessa två väldigt olika kunskapsområde - yoga och teknik - driver hon onlineplattformen Digital Biz of Yoga. Där skapar hon onlinekurser i markandsföring specialinriktade på yogalärare och arbetar som business coach för yogainstruktörer och yogis som vill utveckla sin verksamhet och nå ut bredare med sitt budskap och sin yoga.

www.gingerem.yoga

www.digitalbizyoga.com

Instagram: @gingerem_yoga

 


Malmö May, 28-30 2021

Go to program Malmö May, 28-30 2021 >

Saturday

09:00 : Super Self Love (Studio 5)

I denna kärleksfulla, flowiga vinyasaklass ligger fokus på att genom ett kreativt flöde öppna upp framsidan av kroppen och manifestera en djup kärlek till dig själv. Flytta tanken på att böja bakåt till att öppna upp framsidan och upplev en magisk förändring i både kropp och sinne.  

 

Sunday

16:00 : Yoga in the digital world (Studio 5)

Är du nyfiken på hur du kan nå ut till fler med ditt personliga eller professionella yogavarumärke? I denna föreläsning får du förståelse för hur dagens digitala verktyg och social media kan användas för att sprida mer yoga i världen. Du får praktiska tips och kunskap om  hur du kan bygga din yoga tribe och nå ut med ditt unika budskap.