Presenters - Malmö May, 28-30 2021


Lisa Hamre

 

Lisa Hamre, Malmö

Med glimten i ögat och ett leende på läpparna guidar Lisa dig på yogamattan.  Hon älskar anatomi och teknik men utan att ge vika för lekfullhet och nyfikenhet. Lisa har undervisat yoga i mer än 10 år, arbetar som Personlig Tränare samt driver yogastudion MY YOGA ROOM i Limhamn, Malmö. Hennes motto är att "Kroppen är fantastisk”.  Yoga gör dig till en bättre version av dig själv både fysiskt och mentalt, utan de begränsningar man kanske trodde fanns. Lisa är en av lärarna i Global Yogas utbildningsteam och assisterar även Yoga Medicine runt om i världen. 

Instagram: lisaforhammar

www.myyogaroom.se


Malmö May, 28-30 2021

Go to program Malmö May, 28-30 2021 >

Saturday

16:15 : Global Yoga Tillsammans (Studio 3)

Lekfull yoga där vi samarbetar i par. Communityt har aldrig vart viktigare, att knyta an till varandra i verkligheten. Denna klass är för dig med barnasinnet kvar som vill leka och utmanas tillsammans, både fysiskt och mentalt. Låt oss utforska yoga tillsammans. Du får en ”kompis” på passet eller ta med en du redan har :-)

 

Sunday

08:00 : Global Yoga Open Heart (Studio 3)

Detta är klassen där du får öppna upp, lära dig mer om anatomin kring ryggraden men även en inblick i yogafilosofin bakom bakåtböjar.

En av storheterna med yogan är att vi lär oss att använda kroppen på alla sätt och vis. Bakåtböjar är ett av dem, yogans bakåtböjar är extra potenta för att motverka vår tids stelheter pga datorer och skärmar. I ett skönt flöde får du öppna upp och lära känna din kropp ytterligare där du steg för steg kommer djupare och närmare ditt hjärta.