Presenters - Malmö May, 28-30 2021


Mia Tjärnlund

 

Mia Tjänlund

Mia är fascinerad av allt som kan hjälpa vår kropp att läka naturligt. Bakom sig har hon en över tio år lång resa tillbaka till hälsa från både fysisk och själslig utmattning. Med en stark tillit till kroppens egna vilja och förmåga att läka är hennes passion att förmedla de allra bästa metoder och verktyg hon har hittat för att hjälpa kroppen dit. Idag driver hon egna verksamheter med målet att hjälpa fler personer som söker efter detsamma. På sajten vibreramera.se skriver hon om naturliga metoder till läkning som yinlärare, yinsidan.se,  guidar hon genom människor till att komma i djupare kontakt med sina kroppar och sina känslor. 

www.vibreramera.se

Instagram: @miamanifesterar

 


Gothenburg April 16-18 2021

Go to program Gothenburg April 16-18 2021 >

Saturday

14:30 : Återta kontrollen över din hälsa (Thetre)

Det här är en föreläsning för dig som vill må bättre och höja din energinivå. Det är för dig som vet om att du behöver förändring, men som inte vet var du ska börja. Kanske har du börjat leta efter det ultimata kosttillskottet, men har gått vilse i djungeln av allt som finns att tillgå. Kanske försöker du börja träna men blir gång på gång stoppad av förkylningar och bihåleinflammationer. Kanske har du testat en detoxkur men blev däckad av huvudvärk halvvägs igenom. Eller kanske har du nyfiket börjat snegla mot selleri-hyllan och undrat om det verkligen stämmer allt det där som de säger om sellerijuice. Oavsett var du befinner dig på din hälsoresa, så finns här något för dig.

På ett konkret och välmotiverat sätt guidas du igenom de områden som har störst effekt på ditt välmående och din hälsa. Du får enkla och praktiska tips på vad du kan göra för att hitta den grundläggande energi som behövs för att påbörja förändringen av de vanor och beteenden som du innerst inne vet att du behöver förändra.

 

Sunday

08:00 : Ät helt och rent (Thetre)

Har du gått vilse bland kostråden? Vet inte riktigt vad du ska tro på längre? Har du kanske läst på så mycket om allt det där du inte bör äta att det knappt finns något kvar för dig att äta? Lugn, i den här föreläsningen backar vi bandet tillsammans och reder ut vad vi behöver fokusera på för att äta smart, näringsrik, läkande och ren mat. Och vi resonerar kring hur vi kan förhålla oss till det här med hälsosam mat utan att nödvändigtvis skapa ytterligare press och stress i livet.

 


Malmö May, 28-30 2021

Go to program Malmö May, 28-30 2021 >

Saturday

16:15 : Ät helt och rent (Studio 5)

Har du gått vilse bland kostråden? Vet inte riktigt vad du ska tro på längre? Har du kanske läst på så mycket om allt det där du inte bör äta att det knappt finns något kvar för dig att äta? Lugn, i den här föreläsningen backar vi bandet tillsammans och reder ut vad vi behöver fokusera på för att äta hel, smart, näringsrik, läkande och ren mat. Och vi resonerar kring hur vi kan förhålla oss till det här med hälsosam mat utan att nödvändigtvis skapa ytterligare press och stress i livet.

 

Sunday

17:30 : Yin - En stund för din ländrygg (Studio 1)

Genom yinyoga och mindfulness tas du med på en resa in i dig själv, den här gången med fullt fokus på din ländrygg. Lugn guidning tar dig in i djup avslappning och låter din kropp komma in i positioner som har för avsikt att mjuka upp, massera och verka på djupet av den tjocka bindvävsplatta som skyddar din ländrygg, men som så ofta ger upphov till besvär. Vi kommer även jobba med områden som har stor inverkan på vår hållning. I det allra innersta av vår kropp och det djupaste av vårt sinne kan vi ge kroppen en chans till läkning och återhämtning. Ett introvert, lugnt och avslappnande pass.